editt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Cześć, jest to mój pierwszy post. Jeżeli był taki temat, to proszę o nie pisanie żebym poszukał itd... bo równie dobrze oferty ulegają zmianie itd... Proszę o informacje na temat dobrego zagranicznego hostingu, kiedyś miałem dreamhost czy cos w tym stylu, niestety był tak dobry że za podpięcie domeny wołali 40 $ , a teraz korzystam z pseudohostingu netaz.pl który jak wiadomo... Dzięki wielkie. Interesuje mnie konto www. PŁATNE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Czemu ma to być zagraniczny hosting? W Polsce znajdziesz nie jedną ciekawą ofertę. Zapraszam do zapoznania się z FireHost.pl każde konto objęte jest 14 dniowym okresem testowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Dreamhost nie pobierał opłat za podpięcie domeny :| zresztą samemu można to było robić w ich panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Cześć, jest to mój pierwszy post. Jeżeli był taki temat, to proszę o nie pisanie żebym poszukał itd... bo równie dobrze oferty ulegają zmianie itd... Proszę o informacje na temat dobrego zagranicznego hostingu, kiedyś miałem dreamhost czy cos w tym stylu, niestety był tak dobry że za podpięcie domeny wołali 40 $ , a teraz korzystam z pseudohostingu netaz.pl który jak wiadomo... Dzięki wielkie. Interesuje mnie konto www. PŁATNE. Serwery w UK: www.mzone.pl Serwery w USA: www.ehostar.net Test 14 dni bez zobowiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach