RSX 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Witam. Posiadam domenę wykupioną w nazwa.pl, chciałbym z jej korzystać w moim hostingu w firmie OVH (90 Plan). Czy istnieje możliwość zaparkowania jej tam? 2 dni temu przeniosłem domenę na serwery DNS OVH, w panelu OVH dodałem domenę w menu Multidomen, jednak to nie trybi. I jeszcze jedno - czy jest możliwość zakładania subdomen dla Multidomen w OVH? Jeśli nie, jakie rozwiązanie proponujecie, by zarówno główna domena jak i później subdomena były podłączone do serwera w OVH? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Dodaj ją w OVH, a w nazwa wpisz DNSY OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RSX 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 2 dni temu przeniosłem domenę na serwery DNS OVH, w panelu OVH dodałem domenę w menu Multidomen, jednak to nie trybi. tak zrobiłem. Bezskutecznie. Nie umożliwia mi też to tworzenia subdomen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Ja bym zostawił ją na dnsach nazwy, a utworzył rekord A z adresem IP serwera w OVH. I to samo dla subdomen, tylko w konfiguracji serwera przypisać konkretne URL na konkretne katalogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RSX 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 OK. Więc, w jaki sposób zmodyfikować rekordy w domenie stojącej na serwerach nazwa.pl ? Nie widziałem takiej funkcji w ich panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Nazwa nie ma z tego co pamiętam, FreeDNS.sgh.waw.pl - ale musi się dać podpiąć domenę domenę. Podrzuć dane na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach