Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Wiem, że nie spodziewaliście się po mnie takiego tematu Ale czy ktoś mi może powiedzieć, że ma ładną pogodę w Polsce? Chociaż tą myślą poprawie sobie humor bo tutaj jest tragedia! Szaro i ciemno jak o 22:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 To zapraszam do Lublina, słoneczko aż miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 No fakt. W okolicach Lublina przynajmniej w promieniu 50 km pogoda nawet dobra. Są chmury, ale słoneczko grzeje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 W Poznaniu ładnie, słońce + trochę chmur czasami je przysłaniające. Widoczność dobra a z 11 pietra doskonała panorama miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 pod Gdańskiem super pogoda, aż się chce rzucić laptopa i jechać na ryby Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Ale czy ktoś mi może powiedzieć, że ma ładną pogodę w Polsce? Chociaż tą myślą poprawie sobie humor bo tutaj jest tragedia! Szaro i ciemno jak o 22:00 u mnie tak samo ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Pogoda jest Barowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 U mnie też całkiem przyzwoicie, może nie najcieplej, ale sucho i czasem nawet słoneczko zza chmur poświeci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Pada..... i ciemno... ////Edit 12:27 Burza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Wałbrzych, 60km od Wrocka leje od wczoraj wieczór non stop :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Leszno(Pomiędzy Poznaniem a Wrocławiem) -> Pogoda przyzwoita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Kraków zalany od tygodnia ... masakra ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 W Woln... znaczy w Sopocie piekna pogoda + miły wiaterek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Kraków zalany od tygodnia ... masakra ... Taa, a ja w piątek mam samolot do ciepłych krajów i mam wyje*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 U mnie Malborskie słońce świeci nad zamkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Ale czy ktoś mi może powiedzieć, że ma ładną pogodę w Polsce? Chociaż tą myślą poprawie sobie humor bo tutaj jest tragedia! Szaro i ciemno jak o 22:00 gfspl.rootnode.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Spartolone słońce nad morzem... każdy alergik je kocha w okresie pylenia traw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Polecam serwis: http://sat24.com/pl W Wawie na godzinę 13:25 dość parnie (zapewne burza w planach), ciepło i słonecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Swietokrzyskie - Skarzysko Pogoda do upy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 W kutnie duszno że nie ma czym oddychać.... Zapowiada się burza :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 w radiu (radio?) gościu mówił tak: Kraków - pochmurnie, Trójmiasto - słonecznie, Wrocław - pochmurnie, Trójmiasto - słonecznie.. i tak kilka miast na przemian z Trójmiastem, w którym jest słonecznie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 U mnie dziś ładne słońce i lekki wiaterek (Sztum, pomorskie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 W Szczecinie i okolicach ładna pogoda, slonce swieci, troche chmurek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Na lubelszczyźnie ładna burza przeszła około 15. Na stronie http://sat24.com/pl dokładnie widać chmurę na wschodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Podkarpacie - burza burzą pogania. Ogólnie nic tylko w domu siedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach