szukamdedyka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2005 Witam! Znalazłem możliwość kupna cpanelu po 89 zł netto miesięcznie... chyba poszukę sie o taka opcję. Jednak wiem, że jest to "goły" (trudno, tak powiedzieć, o cpanelu, ale to taka metafora ;p), tzn nie ma do niego spolszczenia, ani fantastico. Jaki jest koszt fntastico i cpanela? Czy można zdobyć spolszczenie za damo? (a mozę fantastico)? Edit: jednak nie da się kupić cpanelu samego za 89 zł netto. Zna ktoś jakąś firmię oferującą w dobrej cenie sam cpanel? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2005 Fantastico kosztuje 90$ za rok. Polska skorke do CP (w barrdzo zle przetlumaczonej amatorsko wersji) mozna znalezc tu i tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukamdedyka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2005 Polska skorke do CP (w barrdzo zle przetlumaczonej amatorsko wersji) mozna znalezc tu i tam. Ale gdzie konkretnie ??:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2005 Edit: jednak nie da się kupić cpanelu samego za 89 zł netto. Zna ktoś jakąś firmię oferującą w dobrej cenie sam cpanel? http://www.buycpanel.com - 52$/miesiac za pojedyncza licencje. Instalacja wliczona w cene. Jesli bedziesz chcial spolszczenie to daj mi znac na PW ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukamdedyka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2005 http://www.buycpanel.com - 52$/miesiac za pojedyncza licencje. hmmmm... "troszkę" drogo, ma ktos jakieś lepsze oferty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2005 http://www.buycpanel.com - 52$/miesiac za pojedyncza licencje. hmmmm... "troszkę" drogo, ma ktos jakieś lepsze oferty? Szukaj tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2005 Ponizej 50$ miesiecznie za "standalone" licencje nie zejdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmej 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2005 Musiał bys znaleść jakiegoś pośrednika, u którego wykupisz server i na niego licencje dostaniesz taniej... Jak chesz to zgłoś się do mnie to Ci podam takowych pośredników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukamdedyka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2005 Ja server mam.... tylko myślałem, że jest taka, opcja, aby kupić u kogoś cpanel, kto ma licencje na więcej serwerów i nie wymaga kupna maszyny u siebie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2005 Providerzy, ktorzy maja licencje typu datacenter maja i tak rejestracje na okreslona klase ipkow - stad raczej nie ma szans na odkupienie licencji od nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukamdedyka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2005 No właśnie... a ja szukam kogoś, kto mógłby zrobić wyjątek... ale jak do jutra takigo kogoś nie znajde to biorę DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2005 Znalazłem możliwość kupna cpanelu po 89 zł netto miesięcznie... chyba poszukę sie o taka opcję.Jednak wiem, że jest to "goły" (trudno, tak powiedzieć, o cpanelu, ale to taka metafora ;p), tzn nie ma do niego spolszczenia, ani fantastico. 89zl netto za cPanel to raczej standardowa cena (jesli jednoczesnie kupujesz serwer, nie tylko sam panel - oddzielnie kupowana licencja jest drozsza). "Goly" - jak Ty to okreslasz - cPanel rowniez ma zestaw gotowych skryptow (znajduja sie one w Bibliotece skryptow cPanelu, po uprzednim doinstalowaniu ich w WHM przez administratora), moze nie taki rozbudowany jak Fantastico, ale na dobry poczatek powinien byc wystarczajacy (oczywiscie zalezy to tylko i wylacznie od Twoich potrzeb). Spolszczenie cPanelu mozesz wykonac samodzielnie, jednak zajmie Ci to troche czasu. Mozesz tez poszukac w sieci gotowy plik tekstowy z juz przetlumaczonymi komunikatami / tekstami itd. Jesli nie znajdziesz - podaj mi swoj e-mail a przesle Ci odpowiedni plik. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magik 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 Witam kilku z was pisało że posiada spolszczenie Cpanela czy byłby ktoś tak miły i podesłał na adres magik@amnezja.org z góry thnx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lafik 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 Mi tesz moj mail lafiknet@gmail.com:P uzywam Direct admin ale wkuża mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy11111 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 Czy jest jeszcze dla mnie może jakiś Link albo coś w Tym stylu skąd można Pobrać wersje Pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2005 Witam, zainteresowanym przeslalem plik. Jesli ktos w przyszlosci zechce go otrzymac - prosze o PM w tej sprawie. Pozdrawiam - edit - (w zwiazku z postem rusel'a na ]http://www.webhostingtalk.pl/viewtopic.php...?t=3357) nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach