scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Ma ktoś może automat do rejestracji kont na DA? podzielił by się może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 http://www.directadmin.com/api.html albo cokolwiek, whmcs, adminpanel, są też jakieś bezpłatne poszukaj na jakichś hotscripts itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 płatne widziałem szukam czegoś darmowego - nie mogę znaleźć. Szkoda sobie koszty robić na płatnych skryptach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Currently it can: - Create and modify accounts - Manage account e-mail addresses - Create databases - Take backups - Retrieve the list of available backups - Retrieve account usage statistics of disk space, bandwidth, FTP and databases LGPL - GNU Lesser General Public License http://webscripts.softpedia.com/script/PHP...dmin-12034.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 zaraz zobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 sam ostatnio szukalem w goglu i niestety niema , wiec musialem zaplacic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 sam ostatnio szukalem w goglu i niestety niema , wiec musialem zaplacic Słabo szukałeś, w ciągu 15 minut znalazłem ze 3 i to takie które są za free i rejestrują i DA i cPanel ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Słabo szukałeś, w ciągu 15 minut znalazłem ze 3 i to takie które są za free i rejestrują i DA i cPanel ... pewnie cos w stylu ipanel, taki to akurat mnie nie interesowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 najd pokaż co znalazłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 a choćby tutaj: http://script.wareseeker.com/free-php-directadmin/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Do d**y ten skrypt mi się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Do d**y ten skrypt mi się wydaje To napisz sam, albo sobie kup bo nawet szukać Ci się nie chce i czekasz na gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Zamiast szukać i kombinować odkup od kogoś ten skrypt za 25 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lirek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2009 Napisz do mnie, mogę Ci tanio napisać taki scrypt, wymień jakie funkcję powinien zawierać taki scrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 interesuje cie takie coś ? demo http://www.michalp.df6.pl/rejestracja.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 Pewnym osobą prawnie pomogłem tutaj i nie chciałem pieniędzy jednak widać że nie opłaca się pomagać bo jak ja chce pomocy to każdy chce kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lirek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 Pewnym osobą prawnie pomogłem tutaj i nie chciałem pieniędzy jednak widać że nie opłaca się pomagać bo jak ja chce pomocy to każdy chce kasę. Jeżeli nie chcesz płacić, używaj darmowych rozwiązań lub też napisz swoje. Mi niestety w niczym nie pomogłeś, żebym mógł pisać dla Ciebie za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 ktoś mi już dał to co chciałem. więc temat do zamknięcia. Liczy się całokształt do ludzi teraz jak coś Ty będziesz ode mnie chciał to powiedzieć Ci mogę ty mi nigdy nie pomogłeś to Ci ja też nie pomogę? Nie należy zawsze wymagać czegoś od razu w zamian czasami to samo się odwdzięczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 ktoś mi już dał to co chciałem. więc temat do zamknięcia. Liczy się całokształt do ludzi teraz jak coś Ty będziesz ode mnie chciał to powiedzieć Ci mogę ty mi nigdy nie pomogłeś to Ci ja też nie pomogę? Nie należy zawsze wymagać czegoś od razu w zamian czasami to samo się odwdzięczy przez to że pomogles przykladowemu Kowalskiemu to Lirek ma pisac scrypt za free?? bądż poważny. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 Nie będę się wypowiadał dalej bo widocznie nie zrozumiałeś. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 Nie będę się wypowiadał dalej bo widocznie nie zrozumiałeś. zrozumiem Twój tok myślenia ale Ty widocznie nie rozumiesz tego że niektorzy zarabiają na pisaniu skryptów / programów. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2009 nie zrozumiałeś mojego toku myślenia. (źle go zinterpretowałeś ale nie zamierzam drążyć tego dalej) dla mnie to koniec tematu. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach