conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Witam. Wiecie może co to za chochlik hgroup.pl? Czy to kolejny krzak czy jakiś żart? Na gg otrzymałem regon: 378893350 może to ktoś sprawdzić? sprawdzałem na http://www.stat.gov.pl/regon/ lecz odzew jest negatywny ;-) pozdrawiam ps. jeżeli zły dział proszę o przeniesienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzyb3k 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Wygląda na krzak. Najciekawsze jest to (whois domeny hgroup.pl): DOMAIN: hgroup.plnameservers: ns1.glowanet.pl. ns2.glowanet.pl. created: 2009.05.03 19:34:24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 No to już wszystko wiadomo. Serwer u wszystkim znanego p. Adama ;-) a co najbardziej cudowne?: DOMAIN: hgroup.pl registrant's handle: nrr2494608728686 (INDIVIDUAL) IP Address: 87.98.237.252 Reverse IP: 113 other sites hosted on this server. szanujacy sie hosting nie posiada strony na gtórej jest 113 innych domen ) Ktoś ma jeszcze jakąś opinię? Ktoś się z tym spotkał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 To jest nowa marka firmy glowaNET, pierwsza była GlowaHOST teraz to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Glowa, chcesz kupić domene group69.pl? Lepsza na biznez hostingowy niż hgroup.pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 No i po co od razu nowy temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 głowa, zrób w końcu ten krzak raz a porządnie i już ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 moze ten ktos kupil resellera w super glowa hostink Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Oj już nie gadajcie że On taki krzak, cały czas na rynku jest i jakoś się trzyma. Przyganiał kocioł garnkowi - sami zróbcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Ja bym dawno zrobił, wszystko poza DG i funduszami mam gotowe. Po prostu nie chce sobie w papierach smęcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach