jmuhha 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Witam Na imię mi Tomek i reprezentuję serwis poświęcony Lidze F1 , grze F1 challange multiplayer - www.league-f1.pl Mam dla Pana/Pani propozycje na sponsorowanie nam serwera VPS lub udostępnienie dedykowanego opartego na Windowsie pod grę F1 challange (ostatecznie: przedstawienie dobrej oferty ) Proponuje taki oto układ. Umieszczenie bannera Pana/Pani firmy na samej górze naszego forum. Dużo zaoferować nie możemy, mamy nadzieje, że ktoś się zgłosi. Z góry dziękuje. Kontakt ze mną to : 9874047 gg lub 3823620. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Witam Na imię mi Tomek i reprezentuję serwis poświęcony Lidze F1 , grze F1 challange multiplayer - www.league-f1.plMam dla Pana/Pani propozycje na sponsorowanie nam serwera VPS lub udostępnienie dedykowanego opartego na Windowsie pod grę F1 challange (ostatecznie: przedstawienie dobrej oferty ) Proponuje taki oto układ. Umieszczenie bannera Pana/Pani firmy na samej górze naszego forum. Dużo zaoferować nie możemy, mamy nadzieje, że ktoś się zgłosi. Z góry dziękuje. Kontakt ze mną to : 9874047 gg lub 3823620. A regulamin czytał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Niezabardzo Wjo na http://gamehostingtalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Przy wejściu na stronę, Kaspersky wykrywa "Exploit.JS.Pdfka.Ir" z serwera zeyc.in/filez/readme.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach