exe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Witam Dawno tutaj nie zaglądałem, ponieważ zasiedziałem się na hosting vipserv.org Złego słowa o nich nie mogę powiedzieć, ale za drogi mają transfer. Posiadam serwis hostingu zdjęć. 3 GB transferu dziennie i dramatycznie szybko rośnie. Skrypt potrzebuje mysql. Znalazłem pośrednika hostnine.com który odsprzedaje konta, jednak kupione konto na allegro na szybkiego, wolałbym coś pewnego. Czy możecie polecić coś taniego 20-50 zł ze sporym transferem? PS. Mogą być zagraniczne hostingi, tylko muszą mieć możliwość płatności paypal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 http://fsckvps.com/hosting/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Masz jeszcze jakieś inne wymagania odnośnie hostingu oprócz transferu? Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 JarekMK jest jeden główny problem. Nie umiem i nie będę się uczyć administracji All of our plans are unmanaged webh.pl - hmm, na razie baza zdjęć nie przekracza nawet 0,5GB , wiadomo że będzie się systematycznie zwiększać. Na razie wystarczyłoby 1GB pojemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 No to administrator doraźnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach