BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 * * * * * root /usr/bin/php /home/blueman/phpwatch/cron.php > /var/log/phpwatch.log 2>&1 i że tak powiem DUPA a jak ręcznie w konsoli wpiszę polecenie to działa. Co więc może być nie tak? A logach otrzymuję, że nie może zainclud'ować pliku common.php :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Zmień katalog przed uruchomieniem polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Zgubić root'a?? :| Poradziłem sobie z tym skryptem Zmieniłem ścieżkę includowania w cron.php i działa :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Zgubić root'a?? :|Za szybko odpisałem, nie ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 A jak zrobić, aby cron zmienił sobie katalog i wykonał skrypt? Coś takiego? * * * * * root cd /home/blueman/phpwatch/ && /usr/bin/php /home/blueman/phpwatch/cron.php > /var/log/phpwatch.log 2>&1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 cd /home/blueman/phpwatch/; /usr/bin/php /home/blueman/phpwatch/cron.php > /var/log/phpwatch.log 2>&1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach