GyniO 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2009 Witam, zlecę konfigurację vps'a z budgetvps.pl (LARGE). System: Debian5 Panel: webmin+vitrualmin. Skonfigurowanie go tak, by odrazu był do użytku dziennego(DNS'y, zoptymalizowany w miarę MySQL,APACHE..) Chce podpiąć na razie 2 domeny. Na kiedy? Na wczoraj. Ile płacę? Oferty proszę przesyłać na PM.(duże ceny odpadają) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2009 proszę odezwij się na pw postaram sie pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2009 Na kiedy? Na wczoraj.Ile płacę? Oferty proszę przesyłać na PM.(duże ceny odpadają) LOL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2009 LOL? Edytowałem temat po tym jak dostałem wiadomość o 230zł za cały konfig. Już znalazłem odpowiednią osobę ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2009 Edytowałem temat po tym jak dostałem wiadomość o 230zł za cały konfig. 230 zł. za pełną konfigurację to wcale nie jest wygórowana cena. Można i za 10* mniej. Ale wtedy to nie będzie nic innego, jak odpalenie ./factorize.sh na serwerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2009 230 zł. za pełną konfigurację to wcale nie jest wygórowana cena.Można i za 10* mniej. Ale wtedy to nie będzie nic innego, jak odpalenie ./factorize.sh na serwerze Pytałem osoby z hostingów i ceny się wahały 120-160. Więc 230 jest dla mnie przesadą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Więc 230 jest dla mnie przesadą. Nie koniecznie - być może ta osoba chciała Ci wdrożyć jakiś zaawansowany model konfiguracji tego webinka Swoją drogą tak na prawdę przy tego typu instalacjach to się tylko wydaje że nie ma dużo roboty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Nie koniecznie - być może ta osoba chciała Ci wdrożyć jakiś zaawansowany model konfiguracji tego webinka Swoją drogą tak na prawdę przy tego typu instalacjach to się tylko wydaje że nie ma dużo roboty ... Chodziło mi o tą prostszą konfigurację. Teraz mam zainstalowanego czystego webmina + reszta(apache,phpmyadmin,MySQL,proftpd) tylko, że wszystko ustawione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach