krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Witam Chcę kupić licencje na Installatorn https://secure.installatron.com/pricing jednak jest tam tylko paypal a ja mam konto w mbanku znajdzie się ktoś komu ja wyśle pieniądze z mbanku a on ze swojego konta na paypal'u zapłaci ? Czekam na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Przecież od dłuższego czasu można podpiąć konto bankowe do Paypala i po kłopocie. Moje konto > Profil > Dodaj lub usuń rachunek bankowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 albo kartę (nawet vise electron) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 Przecież od dłuższego czasu można podpiąć konto bankowe do Paypala i po kłopocie. Moje konto > Profil > Dodaj lub usuń rachunek bankowy No tylko mam taki problem Podane informacje bankowe są niepełne lub nieprawidłowe. Spróbuj ponownie. Wprowadzono nieprawidłowy numer IBAN. Wprowadź bez spacji numer IBAN składający się z 28 znaków alfanumerycznych, np. PL25106010282276727214385741. a kopiuje ze strony mbanku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 dodaj PL przed numerem konta, będzie ok;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 dodaj PL przed numerem konta, będzie ok;-) Dodałem PL i nadal to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 Dodałem PL i nadal to samo kontakt z paypalem na pewno pomoże ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 O Boże, świetne porady... Zamiast mu pomóc, spamujecie. Jemu się jak sądzę troche spieszy, a wpłata z banku na paypal trwa... Podłączanie rachunku to również niewygodna sprawa... Daj znać na gg 804551, mam paypal i konto w mBank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 O Boże, świetne porady... Zamiast mu pomóc, spamujecie. Jemu się jak sądzę troche spieszy, a wpłata z banku na paypal trwa... Podłączanie rachunku to również niewygodna sprawa... Daj znać na gg 804551, mam paypal i konto w mBank napisał, że mu się śpieszy? NIE! ale nie wygodna... strasznie... przepraszam w ogóle ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach