Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Przy opłacie za rok jednorazowa pomoc czy przy oplacie za rok administracja gratis?? Bo nie zrozumiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Hehe ;D To drugie raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purzyk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Zaplacilem za rok z gory przy dosc wysokim abonamencie a administratorzy serwera zapewnili mnie o opiece administracyjnej w ramach oplaty. I narazie tak jest chociaz chyba nie jestem zbyt wymagajacy i raczej prosze o pierdoly:) ale narazie zlego slowa powiedziec nie moge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2011 przy oplacie za rok administracja gratis?? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 Zapraszamy na naszą nową stronę www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 (edytowany) Po kliknięciu na SERWERY VPS, jest źle rozmieszczona tabela. Tak samo w RESELLER jest źle rozmieszczona. Dalej nie patrzę, gdyż nie mam ochoty tego sprawdzać, sami przed wydaniem strony powinniście to zrobić. Oraz jeżeli nie znacie chociaż w stopniu podstawowym j.angielskiego użyjcie translatora... (Oferta Reseller -> Profesionall pisze ) Edytowano Lipiec 6, 2011 przez Webb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Strona główna jest idealna, ale po kliknięciu w ofertę nie da się nic przeczytać. Strasznie wali po oczach. Nadziabane małą czcionka... Zakładka Regulamin też ma za małą czcionkę. Trochę bym to poprawił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Wszelkie uwagi mile widziane natomiast co du uwagi @Webb układ tabel otwiera się normalnie wszystko na swoim miejscu jak możesz wrzuć screen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 (edytowany) Już chwilka Jak widać tabelka "nie pasuje" oraz nazwy "Profesionall" Oraz 100 GB transferu na pakiet 1?? Edytowano Lipiec 6, 2011 przez Webb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Bez JavaScriptu nie wygląda dobrze i nie działa tak jak trzeba. Rozumiem że nie chcesz pozycjonować strony i opierać się będziesz tylko na klientach których sam znajdziesz;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Kolejne paskudztwo, najpierw grand-host (którego chwilowo nic nie przebije) a teraz to. Użyteczność i dostępność przy porównywaniu pakietów zerowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwego 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Kolorostyka faktycznie nie najlepsza, pewnie w domu na lapku z moją mega matrycą nie będę widział różnic między odcieniami:) Nie mniej jednak uważam, że strona lepsza od poprzedniej, gdzie po wejściu na stronę w ogóle nie było widać oferty tylko obrazek i trzeba było zjeżdżać dół aby zobaczyć konkrety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Ale miazga : ) z tego, co pamiętam, to chyba poprzedni sajt był lepszy : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Wedlug mnie, najlepsze to bylo te pierwsze, na poczatku. A te kolejne do, za przeproszniem, dupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 W takim razie waszym zdaniem jaka powinna być kolorystyka strony ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 to mi obojętne, bo to tylko odstrasza/przyciąga (niektórych) klientów ale popracuj nad widocznością dla Google. Hint - Google vs Ajax. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Zrob cos w stylu, tego pierwszego szablonu, gdy mieliscie podczas startu. Tamten najlepszy byl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 (edytowany) Jeśli chodzi o pozycje w google strona cały czas jest pozycjonowana Z tego co pamiętam na początku jak wystartowaliśmy też były narzekania co do website że mało widoczna itp Edytowano Lipiec 6, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 ja Ci o jednym a Ty odpowiadasz o drugim. wyłącz javascript w przeglądarce i poprzeglądaj swoją stronę. te strony które otworzą Ci się - tylko te Google zaindeksuje. mało treści, uboga strona - dalekie pozycje. Na stronie głównej tekst w formie obrazków. Generalnie wszystko co mogłeś zrobić źle - zrobiłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Po 1 wywal te js (mulą i odstraszają) Po 2 kolorki bardziej niebieski, czerwony, może zielony (tak żeby było kolorowo - szary trochę przymula i straszy) Po 3 zmień sektor gdzie masz "Zaloguj się" bo wszystko się zlało i te małe linki i napisiki to ledwo je się czyta Po 4 tam gdzie masz "Witamy w firmie" itp. czyli pierdoły o firmie zwiększ czcionke. Bo wygląda jak byście chcieli żeby nie było to do przeczytania przez klienta Po 5 jakiś dodatek do top menu. Żeby te podstrony co do dołu się wywalają robiły to w jakiś spokojny i łagodny sposób a nie jak by ważyły tone i grawitacja działała Po 6 co do rozmiarów to na szerokość stronka jest spoko ale co do wysokości to tak jest jak PKP chcesz upchnąć jak najwięcej w jak najmniejszym miejscu Tzn. Możesz rozciągnąć stronkę do dołu jeżeli chcesz aż tyle treści ludziom przekazać na "pierwszej randce" Przy zwiększeniu czcionki i tak będziesz musiał zwiększyć wysokość a przy okazji strona stanie się czytelniejsza To tak na pierwszy rzut oka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 A w tych czasach kto ma wyłączona jave jak prawie każda strona opiera się częściowo na tym języku programowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Google ma wyłączony JavaScript przy oglądaniu, indeksowaniu stron internetowych. Każda normalna strona internetowa (nie mówię o tych zrobionych na kolanie) zrobiona jest tak że działa bez JavaScriptu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Przedstawieni ofert jako lightbox całkowicie bez sensu Kolorystyka w tej ofercie kompletnie nieczytelna - jasnobrązowy na jasnoszarym tle przy słabszych monitorach albo przy dużej rozdzielczości albo w ogóle nieczytelny Całościowy wszystko naćpane, ściśnięte - zlewa się, mapa w headerze przytłacza wszystko a logotyp całkowicie niewidoczny Ramka wokół treści na podstronach tez taka od czapy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Nie mówiąc o użytych fontach. Robota gimnazjalisty po dwóch piwach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 (edytowany) Zmiany częściowo zostaną wprowadzone Kamikadze dzięki za mądre rady plusik @Luki skoro tak krytykujesz mnie co 2 gi post to pokaz jakie tobie się strony podobają ąż jestem ciekawy Edytowano Lipiec 6, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach