R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Witam mam takie pytanie czy ktoś z was zamawiał jakąś usługę w firmie FREECAST bo mają dość atrakcyjne ceny Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostingtalk.pl/opinie/dodaj_opinie/39-freecast-pl/ Profil firmy: http://www.webhostingtalk.pl/katalog/firma/39-freecast-pl/ Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostingtalk.pl/topic/34263-dyskusje-freecastpl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Cenowo faktycznie ładnie to wygląda (aż podejrzanie ), tylko trochę brak szczegółowych informacji. Nie wiadomo jaki panel, czy jest jakieś minimum slotów na jedno zamówienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 kto zgadnie w jakim kraju i kto ich hostuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Francja, OVH, Kimsufi;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Cenowo faktycznie ładnie to wygląda (aż podejrzanie ), tylko trochę brak szczegółowych informacji. Nie wiadomo jaki panel, czy jest jakieś minimum slotów na jedno zamówienie. wcale nie takie podejrzanie niskie ceny, znalazłem w googlach tańsze www.shouted.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2009 Ceny faktycznie niskie, aż podejrzanie niskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2009 Witam Wszystkich odwiedzających nasza Firmę, z tego co widzę niektórzy z was dziwa sie czemu ceny w naszej firmie sa niskie skomentuje to w ten sposób chcemy zyskać swoich zaufanych klientów tak aby oni byli zadowoleni z usług to jest podstawowa sprawa a droga sprawa dotyczy cen aby nie odstraszała oczywiście dla wymagających klientów również wystawiamy Fakturę VAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2009 Witam. Jak na cenę wszystko ok, Panel autorski ShoutCast/Autopilot jak i erds a to się ceni i wielki + Serwer testowy nie bufferuje jak to w OVH Można polecić, krzak to nie jest jak widać bo dane są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2009 Tak jak najbardziej polecam te Firme od 2 ch dni jestem ich klientem muszę pochwalić szybka obłoga Klienta i aktywacja konta Polecam tą firmę :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Hmmm..... proszę Proszę FREECAST ma nowe ceny wydaje mi się ze to jedna z lepszych Firm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2009 Witam Wszystkich odwiedzających nasza Firmę, z tego co widzę niektórzy z was dziwa sie czemu ceny w naszej firmie sa niskie skomentuje to w ten sposób chcemy zyskać swoich zaufanych klientów tak aby oni byli zadowoleni z usług to jest podstawowa sprawa a droga sprawa dotyczy cen aby nie odstraszała oczywiście dla wymagających klientów również wystawiamy Fakturę VAT usma itd, spoko amator: to nie chat, wyluzuj z buźkami;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 amator: to nie chat, wyluzuj z buźkami;) Chyba pomyliłeś mnie z userem lolek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2009 Hmm ludzie to mają być opinie o Firmie nie jakieś rozmowy kto ile buziek wstawia od tego jest np dział Piaskownica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2009 ten kto poszukuje pilotów aac zapraszamy do nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 This web site at www.freecast.pl has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfg Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Pierwszy krok: This web site at www.freecast.pl has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences. Drugi krok: Forbidden "+--> CYTAT("lolek ") Tak jak najbardziej polecam te Firme od 2 ch dni jestem ich klientem muszę pochwalić szybka obłoga Klienta i aktywacja konta Polecam tą firmę Hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Widze duzo pojawiło się negatywnych opinii na temat mojej firmy . Lecz wina nie lezy po naszej stronie uslugi działaja w100% sprawnie tylko czekamy aż google łaskawie odblokuje nam domene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Widze duzo pojawiło się negatywnych opinii na temat mojej firmy . Lecz wina nie lezy po naszej stronie uslugi działaja w100% sprawnie tylko czekamy aż google łaskawie odblokuje nam domene coś mi się wydaje, że to nie jest wina google, że zamiast strony jest '403 Forbidden' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Widze duzo pojawiło się negatywnych opinii na temat mojej firmy . Lecz wina nie lezy po naszej stronie uslugi działaja w100% sprawnie tylko czekamy aż google łaskawie odblokuje nam domene Było zadbać aby nie blokowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Dokładnie do kodu strony robot dodał linie jakiegoś syfu inframe lecz już zabezpieczywszy stronę czekamy na odblokowanie domeny. Polak mądry po szkodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Po prostu brakuję Freecast'owi zabezpieczeń jednostek na których pracujecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Po prostu brakuję Freecast'owi zabezpieczeń jednostek na których pracujecie. dokładnie tak pracujemy aby wyeliminować wszystkie zagrożenia które istnieją w sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 dokładnie tak pracujemy aby wyeliminować wszystkie zagrożenia które istnieją w sieciNie wyeliminujecie wszystkich zagrożeń w sieci - nikomu to się nie uda. Tak został zbudowany internet, Na jakich maszynach pracują serwery Freecast.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Nie wyeliminujecie wszystkich zagrożeń w sieci - nikomu to się nie uda. Tak został zbudowany internet, Na jakich maszynach pracują serwery Freecast.pl ? OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 OVHWiem ze serwerownią jest OVH ale na jakich maszynach pracujecie czyli chodziło mi o ich parametry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach