bbbb 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Mam dostęp do vps a dokładniej mam adres hosta, ip oraz hasło, (System: Ubuntu 8 i368) jestem zielony w tym i mam nadzieje, ze ktoś mi będzie w stanie pomoc W jaki sposób mam się połączyć z vps? Z tego co czytałem to dzięki Ubuntu mogę za pomocą pulpitu używać vpsa, tylko jak to zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 z serwerem możesz się łączyć np przez SSH albo jak masz desktopa to przez NX-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bbbb 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 A cóż to jest nx? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 A co to jest google? http://www.nomachine.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Zdecydowanie polecam nx, rewelacyjny zamiennik standardowego vnc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach