TheArt 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 cze czy wedlug was dla serwisu sportowego odpowiedniejsza bedzie domena .com czy .net, czy wymusic zmiane nazwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 .net - internetowa domena najwyższego poziomu, przeznaczona dla firm i osób indywidualnych świadczących usługi dostępu do Internetu. .com - domena najwyższego poziomu (ang. top-level domain, TLD). Domena ta wykorzystywana jest w celach biznesowych i komercyjnych przez małe i duże firmy; wskazuje ona na międzynarodowy charakter działalności firmy. ale jeśli już to .com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Może info? Jeśli dla serwisu informacyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Malas - tja.. ciekawe kto na to patrzy w ogóle.. Ja myślę, że .net - serwis sportowy, czyli po co komercyjnie? a info są słabe w hierarchii ważności jako domeny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 ja sobie tego nie wymyśliłem przecież więc mi to lotto;) obojętnie co wybierzesz to nie będzie źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 I .net i .com, lecz używałbym .com, a .net byłby przekierowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 To ma być serwis sportowy, tyle że raczej dla sportowców, czyli w stylu społecznosciowym. Właściwie to ta domena którą chcą jest dostępna tylko w regionalnej. Ewentualnie org. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 To ma być serwis sportowy, tyle że raczej dla sportowców, czyli w stylu społecznosciowym. Właściwie to ta domena którą chcą jest dostępna tylko w regionalnej. Ewentualnie org. .org czyli domena dla organizacji W sumie serwis sportowo-społecznościowy to też jakaś organizacja, poza tym domenki .org sa okey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Mi tam do takich stron pl albo info pasują tylko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach