mYs` 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Witam. Poszukuję VPS'a pod kilka stron www, serwer głosowy (30 slotów) oraz pod statystyki serwera do gry (HLstatsX). Zależy mi na dobrej jakości serwerze, lecz z niezbyt wygórowaną ceną (stosunek jakości do ceny). Statystyki obsługiwać będą jeden serwer. Jeśli chodzi o te "kilka stron www" nie przekraczają one miesięcznego transferu 4 GB. I ostatnia rzecz czyli serwer do komunikacji głosowej. Będzie to najprawdopodobniej teamspeak2. Jakie minimalne parametry są do tych wszystkich rzeczy wymagane? I która firma hostująca była by najlepsza (chodzi mi o opinie użytkowników). Z góry dziękuję, pozdrawiam mYs. // prosiłbym o przeniesienie tematu do działu "Prośby", za kłopot przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 BudgetVPS Pakiet LITTLE byłby chyba aż nad to, a i cena niezbyt wysoka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 BudgetVPS Pakiet LITTLE byłby chyba aż nad to, a i cena niezbyt wysoka <_>Tutaj można chyba stawiać tylko serwery WWW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Ja na swoim mam 5 serwerów Ventrilo od 3 miesięcy i nic złego się nie dzieje, jeżeli o to chodzi. Są też statystyki pod serwer PsychoStats w wersji 3.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Serwery głosowe są dozwolone Nie można trzymać tam jedynie gier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach