salos 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Witam, Problem jest taki, Mam domenę w domenomania.pl, w której zmieniłem dns na active24 i tam ta domena została zaparkowana. Co następnie muszę zrobić, aby po wpisaniu tej domeny w googlach (kredyt-4-you.pl) była widoczna ta domena a nie serwer w wynikach szukania?? Zrobiłem maskowanie domeny ale to chyba źle. W active mogę zrobić przekierowanie bezpośrednie, proste, maskowanie oraz jest cośtakiego jak dodaj do serwera. Seo Quake też nie widzi tej strony.. Strona jest w głównym katalogu serwera... Jakieś rady?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Przecież jest pokazywana ta domena. Tylko podepnij ją jakoś normalnie, a nie poprzez ramki, bo inaczej podstrony Ci się w tej domenie nie zaindeksują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salos 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Przecież jest pokazywana ta domena. Tylko podepnij ją jakoś normalnie, a nie poprzez ramki, bo inaczej podstrony Ci się w tej domenie nie zaindeksują. No średnio mi się pokazuje - zamiast domeny mam nazwę serwera no i ten front page (jeszcze muszę zobaczyć gdzie to się zmienia ) Wynik w google... <h3 class="r">Welcome to the Frontpage</h3>Kredyt-4-you.pl – Kredyty, kredyty z dopłatą i pożyczki. ... Największym powodzeniem obecnie cieszą się kredyty z dopłatą (Rodzina Na Swoim). ... salos.h2.pl/ - Kopia - Podobne strony Jak to właśnie zmienić żeby było dobrze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salos 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Welcom to Front page już zmieniłem, więc powinno się zmienić w google w ciągu paru dni. Pozostaje otwarta sprawa z domeną?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Pozostaje otwarta sprawa z domeną?? U mnie jest OK: Welcome to the Frontpage - [ Translate this page ]Kredyt-4-you.pl – Kredyty, kredyty z dopłatą i pożyczki. kredyt-4-you.pl/ - Cached - Similar ...a o to jak podpiąć domenę pytaj w BOK'u. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salos 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 W IE w google widać dobrze (nie wiem jaką przeglądarką to sprawdzałeś), natomiast w FF widać tak jak opisałem wyżej. Nie wie mod czego to zależy. a do BOKa też napiszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salos 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 No dobra wszystko zostało już zrobione. Domena została przekierowana bezpośrednio no katalog główny (tam gdzie mam stronę) i już się indeksuje. A google pewnie zmieni wyświetlanie w FF w ciągu paru dni. Więc temat do zamknięcia i dziękuje za rady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach