NOWY29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Witam isntalowałem dziś dd-wrt na routerze d-link dir 300 z poradnika:ftp://ftp.dlink.pl/dir/dir-300/documentation/DIR-300_howto_pl_Instrukcja-ladowania-oprogramowania-DDWRT_20080312.pdf Wszystko było ok ale do kroku 15 gdzie po poleceniu "DD-WRT> fis create -l 0x30000 -e 0xbfc00000 RedBoot" wyskoczył jakiś error. Ponawiałem polecenie ale nic, na końcu dałem z zaleceniami reseta. Router nie reagował z 10 min, odłączyłem mu zasilanie i podłączyłem ponownie ale teraz tylko pali się ikona zasilania i to wszystko i nic nie działa :F Co można zrobić ? Obecnie bezpośrednio podłączyłem ethernet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 zresetować i zacząć wszystko od początku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOWY29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 zresetować i zacząć wszystko od początku? Tak robiłem ale nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 masz w tym urządzeniu przycisk reset ? ale taki przycisk, a nie ze wlaczysz i wylaczysz urzadzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOWY29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Mam właśnie go używałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 jeżeli go przytrzymasz około 5 sek powinien się zresetować cały system. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOWY29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Nic Cały czas tylko kontrolka że jest on i to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Poczytaj o bootloaderze ADAM2. Twój router na 99% jest właśnie w trybie ADAM2-Recovery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach