Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Hey, Mam konto paypal które jest zarejestrowane w US(niezweryfikowane) jest tam jakiś tam limit na przelewy pomiędzy paypal'em. Ale również mogę wypłacić pieniądze tylko do banków w US. Czy jest jakaś możliwość aby obejść te limity lub jakoś wypłacić pieniądze na konto w PL lub gdzieś gdzie spokojnie ściągnę sobie pieniądze na moje konto bankowe? Wiem że te limity są powiększane jeżeli zweryfikuje konto ale jest to trudne w moim wypadku gdyż nie mam żadnych kart i kont z USA. Jeżeli wiecie jak lub macie jakiś pomysł chętnie wypróbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Spróbuj zmienić kraj na Polska. Podałeś numer konta ? Zaczynasz od PL i numer konta, powinno zaskoczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Spróbuj zmienić kraj na Polska. Podałeś numer konta ? Zaczynasz od PL i numer konta, powinno zaskoczyć. jeżeli chodzi o zmianę kraju wygooglałem sobie że jeżeli chce się zmienić kraj trzeba usunąć konto i załozyć na nowo w swoim kraju. Jeżeli chodzi o przelew to: http://img10.imageshack.us/img10/9220/fgdfgfdgdf.jpg i wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Chcesz Czeki czy na konto bankowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Po 1 mieszkam w Polsce po 2 szybciej i pewniej będzie na konto. // Jeżeli chodzi o opcje tam to po zaznaczeniu 1 lub 2 nic się nie zmienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kozłowski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Z pieniędzmi na koncie które jest zarejestrowane w US nic nie zrobisz o ile nie mieszkasz w US. Trzeba było zakładać na PL, o kasie możesz zapomnieć. To wszystko na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 nie można ich po prostu przelać do kogoś kto ma konto w PL ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 w PL to ja mam konto tylko tutaj jest ten problem ze to trzeba mieć w USA i szukam kogoś ale wiadomo nie wszystkim można zaufać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Mogę ci pomóc, przelejesz na moje konto PP, ja prześle na mój rachunek, ty mi podasz konto, ja ci przeleje jak te z PP wpłyną na konto. Zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach