jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Niderlandia albo Czechy, lub Ukraina... Dodam, że rozmawiamy dalej o serwerze. Jeśli chce ktoś porozmawiać o trawce - zapraszam na moje forum xD sprawdź 'konkurencję' gdzie się hostuje i tyle ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Konkurencja to nie wszystko... bo mogą się drogo hostowac, lub nie być namierzeni i dlatego jeszcze istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Konkurencja to nie wszystko... bo mogą się drogo hostowac, lub nie być namierzeni i dlatego jeszcze istnieją no i... jak chce się robić forum o takiej tematyce to trzeba się liczyć z kosztami lub zamknąć całkowicie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Na szczęście jest miejsce w Europie, gdzie możesz spokojnie się hostować... kto wie jakie? : )))P leaseweb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2009 Ja mialem konto w http://wrzhost.com Wg. strony miały być to konta w hongkongu. Cciekawie mają to rozplanowanie, bo gdy zamówiłem serwer w hongkongu z DirectAdminem, dostałem serwer w holandii z cPanelem Znając życie to pewnie się w leaseweb hostują, ale ja nie narzekałem na nich zbytnio Support w miare szybko odpisuje, ostatnio dostalem w niedziele odpowiedz po godzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Aktualnie masz hosting w LEEWEB ... więc nie powinieneś mieć problemu z hostingiem ze strony serwerowni, więc jest to widzimisię Twojego providera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach