szukamdedyka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- Witam! W przyszłym tygodniu będe miał serwer, niestety nie znam się na jego administracji. Poszukuje kogoś, kto doradziłby mi w wyobrze panela. Niestety nie mam do wyboru cpanela, mogę wziać darmowego confixxa, pleska za 59 zł miesiecznie, bądz DA, za 29$ miesięcznie + 49 zł instalacja. Jestem raczej za DA, ale może ktoś doradzi mi inaczej. Poszukuję tagże, kogoś, kto wprowadził by mnei w świat administracji serwerem, oraz na początki skonfigurował i zabezpieczył serwer, oraz prowadził go przez 2-3 miesiące, oczywiście za stosowna opłatą. W zwiażku z tym, że nie posiadam aktualnei za dużo pieniążków, poszukuja kogoś kto zrobiłby to tanio. Czekam na wasze propozycje. Wybieram najlepszy stusunek ceny do "jakości" admina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 --------------------------------------------------------------------------------Witam! W przyszłym tygodniu będe miał serwer, niestety nie znam się na jego administracji. Poszukuje kogoś, kto doradziłby mi w wyobrze panela. Niestety nie mam do wyboru cpanela, mogę wziać darmowego confixxa, pleska za 59 zł miesiecznie, bądz DA, za 29$ miesięcznie + 49 zł instalacja. Jestem raczej za DA, ale może ktoś doradzi mi inaczej. Poszukuję tagże, kogoś, kto wprowadził by mnei w świat administracji serwerem, oraz na początki skonfigurował i zabezpieczył serwer, oraz prowadził go przez 2-3 miesiące, oczywiście za stosowna opłatą. W zwiażku z tym, że nie posiadam aktualnei za dużo pieniążków, poszukuja kogoś kto zrobiłby to tanio. Czekam na wasze propozycje. Wybieram najlepszy stusunek ceny do "jakości" admina Dam Ci dobrą radę -- zorganizuj dowolny komputer klasy P2, postaw na nim linuksa i naucz się to wszystko konfigurować na sucho, w domu. Po prostu poświęć np. miesiąc na szczegółowe poznanie wszystkich aplikacji których będziesz używał. Inaczej wydasz sporo na kiepskiego admina w pierwszych miesiącach działalności, a potem i tak niewiele będziesz umiał, ergo -- pewnie prędzej czy później spotka Cie jakaś przykra niespodzianka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukamdedyka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 Rada może i dobra, ale poprostu bardzo zalezy mi na czasie... i potrzebuję admina od razaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 na stronie www.webhostingtalk.com są różne oferty firm zajmujących się tego typu zleceniami. Jedna z firm to np http://rack911.com/ i ma całkiem dobre opinie. wojtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koliber2 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2005 Zglos sie do mnie na gg: 1146411 a pomoge:) i doradze jeszcze kilka innych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach