exec 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 Witam ! Nazywam się Adrian K. i jestem młodym lecz ambitnym grafikiem komputerowym z profesjonalnym i rzetelnym podejściem do tego co robię. Jeśli potrzebujesz designu dla swojej strony lub forum a może innej pracy graficznej to wykonam ją dla Ciebie na najwyższym poziomie. Oferuję: Layouty stron www Projekty designów dla forum Bannery statyczne i animowane (Gif - ImageReady) Topy i loga Buttony, ikony Retusze i edycja fotografii Plakaty, okładki, zaproszenia, wizytówki ... O inne rzeczy, które nie zostały wymienione wystarczy zapytać. Wynagrodzenie ustalane jest indywidualnie - wszystko zależy od rodzaju zlecenia. Więcej informacji udzielam na GG lub email. Moje przykładowe prace: TUTAJ Kontakt : GG - 15765690 email - adrian.kwiatkowski@gmail.com Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 Po przykładach widać ze mamy do czynienia z dobrym grafikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 Grafik jeszcze nie przeglądałem, ale z logiką już gorzej... 1. Nie widzę NIPu i REGONu FIRMY - bo gdyby nie chodziło o firmę to by było w "Giełdzie" a nie w dziale dla firm, no nie? 2. To jest dział "oferty pracy", w dodatku od firmy (patrz punkt 1), więc spodziewałbym się ogłoszeń "firma szuka grafika/admina/cokolwiek"... Kiedy ludzie przestaną źle wrzucać ogłoszenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 Grafik jeszcze nie przeglądałem, ale z logiką już gorzej... 1. Nie widzę NIPu i REGONu FIRMY - bo gdyby nie chodziło o firmę to by było w "Giełdzie" a nie w dziale dla firm, no nie? 2. To jest dział "oferty pracy", w dodatku od firmy (patrz punkt 1), więc spodziewałbym się ogłoszeń "firma szuka grafika/admina/cokolwiek"... Kiedy ludzie przestaną źle wrzucać ogłoszenia? Mój błąd. Dziękuję za zwrócenie uwagi i proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 Sponsi spokojniej Każdemu może się zdarzyć drobne przeoczenie. Ja po przejrzeniu grafik jestem pod wrażeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Dziękuję za komplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach