Nitro07 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 Witam W związku z tym, że planuję uruchomić forum tematyczne (od strony merytorycznej już jestem gotowy), mam kilka pytań. 1. Jaki skrypt wybrać - darmowy. 2. Jaki hosting pod forum, wymagania minimum 2xMySQL, PHP, CGI, lokalizacja: Polska. Hosting płatny. 3. Domena *.pl - gdzie najlepiej wykupić, biorą pod uwagę cenę pierwszego zakupu i przedłużeń. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 1. phpbb3 2. neteasy.pl 3. MasterNET.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 1. MyBB 2. Masternet, HitMe 3. Masternet, OVH Rufik - wspominaj o refer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 1. SMF/MyBB 2. hekko.pl, linuxpl.com 3. cal.pl, ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 1. phpbb3 2. neteasy.pl 3. ovh.pl/masternet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 Witam, to może i ja się wypowiem ? 1. PhpBB3 2. Konto medium z oferty webh.pl 3. Darmowa domena w ramach promocji :-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 RuFiK UPRZEDZAMY o refach, do jasnej JarekMk nie przypominam sobie, aby Masternet miał jakieś serwery w Polsce... 1. punBB, choć jest trochę "biedacki" 2. iq.pl/dhosting.pl/neteasy.pl? sporo tego jest.. taniego i dobrego.. i droższego i dobrego też... 3. masternet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 RuFiK UPRZEDZAMY o refach, do jasnej JarekMk nie przypominam sobie, aby Masternet miał jakieś serwery w Polsce... 1. punBB, choć jest trochę "biedacki" 2. iq.pl/dhosting.pl/neteasy.pl? sporo tego jest.. taniego i dobrego.. i droższego i dobrego też... 3. masternet.pl Racja - mój błąd. Co do PunBB to raczej polecam http://fluxbb.org/ fork PunBB - ale lepiej rozwijany. PunBB zostało kupione. Nie mniej oba świetnie integrują się z WP. jakilinux.org i ich forum - świetny przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 JarekMk nie przypominam sobie, aby Masternet miał jakieś serwery w Polsce... krążą pogłoski że albo już ma albo zamierza mieć, Adrian pewnie sprostuje info a przy okazji 1. smf 2. szybki-serwer.pl 3. gratis do konta www. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 krążą pogłoski że albo już ma albo zamierza mieć, Adrian pewnie sprostuje info Zamierza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach