wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 Wspomogłem kiedyś kuponami google adwords - pytanie czy obecnie ma ktoś na zbyciu kupon? - pisać najlepiej na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 Ja również bym się pisał, mogę symbolicznie zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mari3 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Ostatnio również dostała podobną propozycję wyreklamowanie strony od google, wcześniej próbowano mi wcisnąć kampanię płatną, jednak nie skusiłam się, na ile, więc działa ta ich "promocja" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Reklama może być skuteczna lub nie. Wszystko zależy od Ciebie:), jeśli przygotujesz dobrą kompanie tz. słowa kluczowe odpowiednie stawki za klik itp. to powinieneś zauważyć efekty. Kompanie można też monitorować i na bieżąco poprawiać, według mnie warto skorzystać z kuponu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach