lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 W mailu z kodem pisze takie coś: W zależności od preferowanych opcji rozliczeń zostanie pobrana opłata aktywacyjna w wysokości 20 pln lub odpowiednio zostanie zmniejszona kwota kredytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olko 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Kody wymagają wpłaty 22zł przy karcie kredytowej lub 40zl przy przelewie, W wypadku wybrania drugiej opcji 20zł jest na aktywację a 20 do wykorzystania. Kody przeznaczone są dla nowych kont w adword (max 14 dniowych), jedno konto można zasilić tylko jednym kodem promocyjnym. To z grubsza tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 Jak ktoś chce kod to mogę komuś udostępnić. Kod wartości 100euro ;-) 100,- Euro AdWords Startguthaben für Ihre Website @malas Sorki ale nie mogę wysłać Ci pw... Napotkano błędy ninja Nie wiem czy można. Pytanie do ogółu: Czy można skorzystać z dwóch kodów objętych promocją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 Jak ktoś chce kod to mogę komuś udostępnić.Kod wartości 100euro ;-) @malas Sorki ale nie mogę wysłać Ci pw... Napotkano błędy ninja Nie wiem czy można. Pytanie do ogółu: Czy można skorzystać z dwóch kodów objętych promocją? Pooooszło... edit: z racji iż już nie mogłem tamtego wy edytować proszę o usunięcie poprzedniego postu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 Jeśli ktoś ma chwilkę wolnego czasu i zna się na AdWord proszę o kontakt Proszę bez zbędnych komentarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubCz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 Także otrzymałem kod... I z tego co piszecie widzę że "za darmo umarło"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 google to jeden wielki przekręt są w nim manipulacje i malwersacje. i pomimo tego chciales sprzedać jakiemuś naiwniakowi kody adwords po 200 zl za sztuke? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 nie dostałem dla użytkowników adsense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 nie dostałem dla użytkowników adsense Ja właśnie też dostałem pocztą. Jako, że na koncie załadowałem sobie kod za 100 euro, to mam pytanie: czy można wykorzystać 2 kody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 Po prostu spróbuj podając go? ale pewnie nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2009 aktywacja kosztuje 40 zeta, warto spróbować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2009 aktywacja kosztuje 40 zeta, warto spróbować? No jeśli chcesz coś reklamować to pewnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2009 Przez te kody drastycznie zmniejszyły się zarobki... Racja, chodź powinny skoczyć.. Bo jest więcej reklam i emitowane są reklamy te z większymi stawkami za klik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Większość z tych zaczynających wrzuca pewnie stawki w okolicach 0,01 - 0,06 za klik.. więc tych z automatycznym CPC i tak nie podnosi.. aktywacja kosztuje 40 zeta, warto spróbować? Aktywacją kosztuję 20zł.. tak w ramach uściślenia.. te 40zł to minimalna wpłata przy płatnościach wyłącznie przelewem. Koledze uruchamiałem teraz ten kod i konto w adword.. po wpłaceniu 40zł i odliczeniu aktywacji pozostału mu 240zł.. za kuponik dostał 220zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Większość z tych zaczynających wrzuca pewnie stawki w okolicach 0,01 - 0,06 za klik.. więc tych z automatycznym CPC i tak nie podnosi.. Aktywacją kosztuję 20zł.. tak w ramach uściślenia.. te 40zł to minimalna wpłata przy płatnościach wyłącznie przelewem. Koledze uruchamiałem teraz ten kod i konto w adword.. po wpłaceniu 40zł i odliczeniu aktywacji pozostału mu 240zł.. za kuponik dostał 220zł Tylko, że jeżeli ja mam stronę z PR4 to powinienem otrzymywać te droższe reklamy, gdzie google wie, że to nie ja klikam tylko ludzie odwiedzający witrynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Tylko, że jeżeli ja mam stronę z PR4 to powinienem otrzymywać te droższe reklamy, gdzie google wie, że to nie ja klikam tylko ludzie odwiedzający witrynę. Nie koniecznie GyniO.. doskonale wiemy iż nie zależy to wyłącznie od PR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Nie koniecznie GyniO.. doskonale wiemy iż nie zależy to wyłącznie od PR Ta wiem, PR, linki, ważność domeny, odwiedziny itd. (ale to się głównie pokrywa z PR). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berix 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2009 kod: jg2v-yjhk-qy2y-c9u6-z2 aktualny do: 31.08.09 pw do mnie kto wykorzysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skim 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2009 Kod już wykorzystany, ponieważ pojawia się info że błędny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berix 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2009 nie wiem czemu ale nie mogę edytować swóje poprzedniego posta proszę o moderacje go.Kod jest napewno poprawny Chętnie przyjme kupon - jeśli znajdzie się jeszcze ktoś życzliwy B) W nagrode dobre konto shell ! mozliwe ze ten użytkownik go wykorzystał robiąc w ciula z tym kontem shell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 mozliwe ze ten użytkownik go wykorzystał robiąc w ciula z tym kontem shell Podajesz kod na forum publicznym więc każdy quest mógł sobie z niego skorzystać.. Btw gdyby ktoś miał zbędny również nie wzgardzę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol508 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Mam jeden wolny kod. Pisać PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Jak wyżej, również pw. Za jakąś przysługę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu105 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Witam poratuje mnie ktoś kodem adwords, bo kupiłem na allegro a dostałem "nieprawidłowy kod" i w dodatku dzisiaj mija 14 dni od rejestracji więc ostatni gwizdek na bon. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach