amator 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 Jeśli chodzi o pl-ki to ja będę je rejestrować w masternet. Ovh jest dobre do momentu kiedy nic nie trzeba załatwiać. Później o każdą pierdółkę jest zawracanie głowy. Niestety, globalne masternet ma droższe, co przy znacznych ilościach robi różnicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 Wracając do tematu dlaczego Masternet, a nie OVH? Przy domenach raczej support nie jest potrzebny, mi raz tylko trafiła się sytuacja kiedy to DNS.BE zażądał weryfikacji danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 Jeśli chodzi o pl-ki to ja będę je rejestrować w masternet. Ovh jest dobre do momentu kiedy nic nie trzeba załatwiać. Później o każdą pierdółkę jest zawracanie głowy. Niestety, globalne masternet ma droższe, co przy znacznych ilościach robi różnicę.Oferujemy pełne maskowanie danych Abonenta domen globalnych oraz możliwość załatwienia wszelkich spraw przez e-mail, żadnej poczty polskiej No cóż, kursy walut robią swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 A jeżeli porównać masternet.pl do az.pl to nadal jeteście za tym pierwszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 A jeżeli porównać masternet.pl do az.pl to nadal jeteście za tym pierwszym. Masternet ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 To oczywiste że OVH, firma z renomą, która trwa na rynku znacznie dłużej od Masternet. Zresztą co to za rywale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach