Dominik1022 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 to trochę dziwne bo ja dalej mam ten problem, czyściłem ciasteczka itd ale nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olko 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 U mnie też ciągle: "This IP is being shared among many domains. To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 u mnie tysz znowu to coś Dla firm hostingowych nie ma urlopu.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicrame 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Nie no urlop powinien byc, bo kazdy musi odpoczac czasem, ale trzeba znalezc kogos, kto w miedzyczasie takie awarie bedzie natychmiast usuwal. A tak mamy 4 dniowe problemy z dostepem do stron, troszke lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicrame 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 Dziwne, nie moge dytowac poprzedniej wiadomosci... Czy u pozostalych tez dalej wystepuje ten blad na stronach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubCz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 Powiem że przed chwilką jeszcze działałem na active-hosting... teraz to znowu leży :/ Błąd jak zwykle ten sam: This IP is being shared among many domains.To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser. Powoli robi się to nieznośne Ileż można w końcu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik1022 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 powiem wam że teraz jak i rano wszystko działało chyba to koniec awarii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubCz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2009 Muszę potwierdzić informację... póki co wszystko w najlepszym porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicrame 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2009 Faktycznie od 2ch dni bez problemow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicrame 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 O a wlasnie przed chwila kolejny raz ujrzalem piekny komunikat This IP is being shared among many domains.To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser. No ale nie ma komu zglosic nadal niestety. Po paru odswiezeniach strona jednak dziala, a po kolejnych znowu komunikat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 magicclean.pl ma cały czas to samo jak wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubCz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 Niestety ... powinni już coś z tym zrobić Póki co możemy mieć tylko nadzieję na to że awaria nie będzie trwała długo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicrame 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Dostalem od klienta teleofn ze strona nie dziala, no i ten komunikat po raz kolejny, coz.. Pozostaje nam czekac na powrot z wakacji pana Damiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszymon0 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Nie wiem czy ten błąd jest tylko u mnie czy nie ale nie mogę wejśc na DA wyskakuje mi błąd strony. Działa u was DA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Nie wiem czy ten błąd jest tylko u mnie czy nie ale nie mogę wejśc na DA wyskakuje mi błąd strony. Działa u was DA? Nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubCz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Mam nadzieję że administracja w jakiś sposób nam to wynagrodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2009 Witam. Trochę wyjaśnień. 1- DirectAdmin blokuje shared ip i to będę dziś wyjaśniał. 2- Restart tak był robiony kilka razy przez pracownika. 3- Dziś w nocy wróciłem po 2 tyg urlopu. 4- Miałem takie WiFi że raz przyznało mi ip do lapka a raz nie... godzina w kafejce 12 dolarów więc nie mogłem działać tak jak chciałem. Pozdrawiam i przepraszam, od dziś już będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2009 Problem rozwiązany napiszę tylko tyle, że to jednak nie problem z directadmin, chociaż i z niego może również wynikać, ale nie w tym przypadku to nie DA. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubCz 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2009 No i serwer leży od 02:57 do chwili obecnej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2009 To by sie przydał monitoring SMS w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubCz 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2009 To nie można zadzwonić ? od tego jest telefon a ja odbieram każdej godziny...Już działa. Tak jak w jednym temacie napisałem że padło httpd przez jednego użytkownika, który użył perla + crona z jakimś śmieciem, wypisy ma wyczyszczone. Ps, inne usługi typu mysql ftp etc działały więc to nie serwer tylko aplikacja odpowiadająca za wczytywanie się strony (httpd) Pozdrawiam. //edit: nie od 2 tylko od 4:00 Po prostu dostałem Alert z Pingdom że leży ... to wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2009 Może to głupie, ale wydaje mi się, że podstawą jest jakiś monitoring ze strony administratora, a nie czekać aż klienci zadzwonią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2009 No teraz o każdej awarii trzeba informować support Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubCz 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2009 Znowu coś leży ... Napisałem SMSa Administratorowi Edit: O coś znowu zadziałało... Za późno się zebrałem do tego pisania... Wszystko teraz jest okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicrame 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2009 Witam Na poczatek zycze wszystkim wesolych swiat! A teraz do rzeczy! :-) Cytat ze strony glownej hostingu: Witamy. Przepraszamy za swiateczne problemy...., ubolewamy nad uszkodzeniem systemu... System bedzie naprawiany lub formatowany ! System zostal uszkodzony nie z naszej winy W niedziele dnia 25:12:2009 powinno wszystko wrocic do normy Zyczymy pogodnych swiat bozego narodzenia Dane nie beda utracone Active Hosting Oczywiscie o awarii maila nie dostalem, dowiedzialem sie od klientow, ktorzy maja u mnie strony, utrzymywanie na koncie w active hosting. I co mnie powoli zaczyna denerwowac, zawsze tak jest, jak by maile sie poblokowaly. Jakis czas temu byly codzienne przerwy w dzialaniu stron, o czym pisalem w watku z opiniami bodajze, z reszta inni uzytkownicy podobnie oraz w tymze. Niestety o rekompensatach nie slyszalem, mimo ze w owym czasie z 20% czasu dzialania strony byly niedostepne. Daawno temu po zakupie kont i oplaceniu, pytalem czy domeny .pl gratis w ofercie sa aktualne, i czy mam je sobie jakos wybrac. Zawsze na te pytanie w kilku meilach nie dostawalem odpowiedzi, albo dostawalem na inne, a te igonorowano. Delikatnie mowiac, zmienilem hosting z xpx na AH bo przez wiekszosc czasu nie dzialal. Ale zastanawiam sie czy to nie byl blad, poniewaz widze ze tutaj zasady dzialania robia sie podobnie, i troche czuje sie oszukany, bo podobno miala byc to lepsza oferta. Na szczescie za ok. miesiac stawiam wlasna maszyne i bede mogl zrezygnowac. Wezcie sie za siebie drogie AH, bo padacie na lopatki po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach