Zbyszko 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Cześć, Sprawa jest prozaiczna więc może i odpowiedź będzie szybka. W tej chwili używam serwera wirtualnego progreso (BIZENS: http://progreso.pl/serwery-wirtualne/pelna...cyfikacja.html). Nie mam do nich żadnego ale i od dwóch lat przedłużam umowę. Sęk jednak w tym, że to było do zastosowań amatorskich a teraz potrzebuję dla firmy. Jedyna rzecz która zawsze wkurzała mnie w progreso to fakt, że niezależnie od liczby domen można założyć tylko jedną nazwę użytkownika e-mail (i aliasów) która obowiązuje dla wszystkich domen. Faktycznie jednak chciałbym mieć możliwość powieszenia znajomemu (ale żeby było jasne: NIE KLIENTOM) lub komukolwiek jakiejś prostej strony i dodania osobnego maila. W związku z tym chciałbym zbadać czy któryś z poukładanych hostingodawców daje taką możliwość? Musi to być firma stabilna i wiarygodna. Panel prosty i intuicyjne (conajmniej jak w progreso). Cena do 1000 zł netto / rok. Wymagania co do miejsca/transferu praktycznie żadne. Poza tym potrzebuje: - odpowiedzi obsługi technicznej na poziomie 24h Z góry dzięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Sprawdz hekko z mojej stopki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Proponuję jakiś plan Biznes z naszej oferty. Pomoc techniczna jest dostępna 24/7 przez czat i helpdesk. Można tworzyć maile jakie się chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badyl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Też miałem kiedyś taki problem, sprawdź kei.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Zapraszam do nas na 14 dniowy okres testowy. Adres w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Islington: musisz wybaczyć, ale biorąc pod uwagę wymagania, to chyba za wysokie progi jak na Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 ja bym Ci polecil Prohost.pl , stabilna firma, wysoka jakosc uslug i przedewszystkim support na wysokim poziomie jak na razie jedna z nielicznych firm ktora z 'uporem maniaka' odpowiadala profesjonalnie na wszystkie moje pytania , nawet jak bylem mocno upierdliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach