Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 od jakiegoś czasu zamula forum WHT, późnymi wieczorami to się zdarza - najczęściej 23:00 - 01:00. Za duże obciążenie? dodatkowo otrzymuje błąd: IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 Ojj, chwilkę coś zamuliło - może 5 minut i już śmiga pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 ja tez takie coś mam czasami już był chyba taki temat albo pisali gdzieś o tym. Ogólnie jeszcze mam jakiegoś tygryska czasami jakąś reklamę -.- I gdy wciskam "Zobacz nowe posty" ładuje się z 5min czasami Oj trzeba zmienić serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 tak mi się też zdawało że niedawno był temat o tym. Najczęściej zamula własnie przy "Zobacz nowe posty". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 Mi też czasem w tych godzinach pojawiają się niewielkie spowolnienia w działaniu ale da się przeżyć przy "Zobacz nowe posty" też zwalnia, ale o tej porze i tak się nie udziela duża liczba osób PS. Post nr 500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 ipb mało wydajny jest przy dużych forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 Czasami przymula ale cóż W końcu WDC dużo woła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Czasem przy kliknięciu na dane podforum (ostani post) trzeba czekać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Ja również zauważyłem gorsze działanie forum w ostatnim miesiącu. Czasami forum tak zamuli, że nie chce się nic wczytać, a dodatkowo bardzo często otrzymuję komunikat: "Przekroczono limit czasu połączenia" Oczywiście wyżej wymieniony problem nie występuje na innych stronach. Pozdrawiam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Ok, czas wrócić do tematu zmiany vps'a :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Nie jest źle bez przesadyzmu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 może trzeba zlecić komuś optymalizację VPSa ? ;-) satyra mode off;-) ps. wole małe przerwy w działaniu, niz mają się pojawić kolejne, nowe reklamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Ten zwierzak w tym okienku zaczyna byc lekko denerwujacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Ja tam aż tak tego nie odczuwam. Raz na "ruski rok" coś przymuli;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 onet częściej muli niż to forum... ps. Adblock Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 ipb mało wydajny jest przy dużych forach. WHT to nie jest duże forum Co do optymalizacji VPSa to czy to jest jeszcze możliwe? Czytałem żę bell go konfigurował, więc nie da się chyba poprawić po mistrzu. P. Bartku, a czy można wiedzieć na jakim VPSie teraz forum śmiga? Z tego co widziałam to nie raz w dzień jest większy ruch na forum i nie muli, więc może wieczorami jakieś ukryte zadania się wykonują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 potwierdzam, czasami przymula przy wczytywaniu postow, lapie zawieche na jakies 20-30 sek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Czasami potrafi przymulić, ale np teraz wszystko działa jak należy. Nie jest jeszcze źle. Chyba powstrzymał bym się z dokładaniem do nowego serwera . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Czyli całe wht stoi na vpsie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Czyli całe wht stoi na vpsie? Tak, dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Tak, dokładnie. Może dedyk potrzebny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 no widzę że dużo firm jest chętna przekazać 1 maszynę dla potrzeb wht.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Przekazanie 1 maszyny pod te cele to nie będzie problem znajdzie się dużo firm(osób prywatnych) aby go udostępnić ale ja stawiam że w godzinach nocnych po prostu zaczyna się robić backup wszystkiego i dlatego tak muli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Tak w ogóle (i w szczególe) to nie marudźcie, w porównaniu z takim np. forum Digital Point to WHT.pl śmiga jak ta lala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Nie zauważyłem nigdy tych zamuleń, poza tym adserv któremu czasem się zamuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach