szukamdedyka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 Witam! W przyszłym tygodniu będe miał serwer, niestety nie znam się na jego administracji. Poszukuje kogoś, kto doradziłby mi w wyobrze panela. Niestety nie mam do wyboru cpanela, mogę wziać darmowego confixxa, pleska za 59 zł miesiecznie, bądz DA, za 29$ miesięcznie + 49 zł instalacja. Jestem raczej za DA, ale może ktoś doradzi mi inaczej. Poszukuję tagże, kogoś, kto wprowadził by mnei w świat administracji serwerem, oraz na początki skonfigurował i zabezpieczył serwer, oraz prowadził go przez 2-3 miesiące, oczywiście za stosowna opłatą. W zwiażku z tym, że nie posiadam aktualnei za dużo pieniążków, poszukuja kogoś kto zrobiłby to tanio. Czekam na wasze propozycje. Wybieram najlepszy stusunek ceny do "jakości" admina :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2005 Nie lepiej wynajac serwer z panelem DA oraz zarzadzaniem w Polskiej serwerowni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pr0x 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2005 bierz pleska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2005 Nie lepiej wynajac serwer z panelem DA oraz zarzadzaniem w Polskiej serwerowni ?Pewnie ze lepiej - jednak nie kazdy ma takie wysokie kieszonkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2005 będe miał serwer, niestety nie znam się na jego administracji.(...) Poszukuję tagże, kogoś, kto wprowadził by mnei w świat administracji serwerem, oraz na początki skonfigurował i zabezpieczył serwer, oraz prowadził go przez 2-3 miesiące, oczywiście za stosowna opłatą. Witam, masz kilka rozwiazan w tym momencie, m.in. 1 - skorzystac z pomocy zaprzyjaznionego admina, ktory skonfiguruje i zabezpieczy serwer oraz udzieli wsparcia technicznego, jesli bedzie potrzebne, czyli bedzie "prowadzil" Twoj serwer, 2 - skorzystac z oferty jednej z firm, ktore swiadcza podobne uslugi (jest to opcja platna, lecz w zamian Twoj serwer zostanie skonfigurowany i zabezpieczony w profesjonalny sposob (oczywiscie w zaleznosci od tego, na co sie zdecydujesz, z czyjej oferty skorzystasz itd.); kilka pomocnych linkow - http://totalserversolutions.com/services.php, http://rack911.com, http://google.com, 3 - zdecydowac sie na serwer ze wsparciem technicznym (jest to opcja drozsza, niz tzw. root serwer, na ktorym jedynym adminem jestes Ty sam i od Ciebie zalezy jak wszystko bedzie pracowac) - w dluzszym okresie czasu jest to chyba najbardziej oplacalne rozwiazanie, a na pewno lepsze niz zakup serwera semi-managed przez kogos, kto nie zna sie na administrowaniu i dodatkowo nie ma funduszy / znajomosci, by zorganizowac sobie wsparcie administratora. Pozdrowienia i powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2005 PLESK ihmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach