Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies. Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności .
Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
stevensoon

[OSZUŚCI] NETZIP.PL

Polecane posty

Witam, kupiłem jakiś tydzień temu licencję lifetime na DirectAdmin w NETZIP.PL ! zapłaciłem za wszystko. Czekam parę dni i nie ma kontaktu, strona też padła ich. Nie ma z nimi kontaktu! Nie odbierają telefonu, nie odpisują na mejle i nie odpisują na SMSy! Zgłaszam sprawę na policję, czy jest więcej poszkodowanych osób?

stevensoon napisał:
Witam, kupiłem jakiś tydzień temu licencję lifetime na DirectAdmin w NETZIP.PL ! zapłaciłem za wszystko. Czekam parę dni i nie ma kontaktu, strona też padła ich. Nie ma z nimi kontaktu! Nie odbierają telefonu, nie odpisują na mejle i nie odpisują na SMSy! Zgłaszam sprawę na policję, czy jest więcej poszkodowanych osób?

Może wyluzuj co ? Strona przecież działa i proponuję żebyś zmienił tytuł tematu.

stevensoon napisał:

Netzip działa i próbuj się z nimi kontaktować - opóźnienia mogą trafić się każdej firmie - a zanim nazwiesz kogoś oszustem pomyśl 3 razy.

najdmen napisał:
Netzip działa i próbuj się z nimi kontaktować - opóźnienia mogą trafić się każdej firmie - a zanim nazwiesz kogoś oszustem pomyśl 3 razy.

Z jednej strony zgadzam się z najdmenem, ale z drugiej strony czy nie zauważyliście, że przedstawiciela netzip dawno nie było na forum? Wiem, że można to tłumaczyć brakiem czasu z powodu problemów technicznych ale jednak wcześniej Pan o nicku netzip bywał nieco częściej ;)

http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showuser=6162 napisał:
Ostatnio widziany: 22.05.2009 - 15:38

Lan Hikari napisał:
Z jednej strony zgadzam się z najdmenem, ale z drugiej strony czy nie zauważyliście, że przedstawiciela netzip dawno nie było na forum? Wiem, że można to tłumaczyć brakiem czasu z powodu problemów technicznych ale jednak wcześniej Pan o nicku netzip bywał nieco częściej ;)

Czy osoba z każdej firmy musi cały czas przebywać na forum?no ludzie, bądźmy poważni. To, że go nie ma może być zwykłym przypadkiem a Wy już podejrzewacie..

JarekMk napisał:
Offtopic

Może naucz się Polskiego, co? Od kiedy znaki interpunkcyjne stawiamy po odstępie?

Może wyluzuj?

Malas napisał:
Czy osoba z każdej firmy musi cały czas przebywać na forum?no ludzie, bądźmy poważni. To, że go nie ma może być zwykłym przypadkiem a Wy już podejrzewacie..

No owszem, ale był i zniknął tak o  ;) Zapewne jest teraz problem z kontaktem bo mail autora tematu ugrzązł w gąszczu maili od innych klientów i zanim netzip sobie poradzi z taką ilością wiadomości, to chwila minie...

malu napisał:
Może wyluzuj?

Przydałoby się :P

DOMENA: netzip.pl

serwery nazw: dns2.netzip.pl. [94.229.70.82]

dns1.netzip.pl. [94.229.70.81]

Oba adresy IP działają, strona również.

elmer_fudd napisał:
DOMENA: netzip.pl

serwery nazw: dns2.netzip.pl. [94.229.70.82]

dns1.netzip.pl. [94.229.70.81]

Oba adresy IP działają, strona również.

Komu działa, temu działa... mi na neo 0 odpowiedzi na tych IP, na domene i strona się nie ładuje  ;)

Zaloguj się, aby obserwować