Actives.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 Witam, czy jakaś firma z tego forum, była by zainteresowana sprzedażą serwerów ShoutCast ? Oferujemy tanie pakiety z serwerami Shoutcast, wraz z funkcją Reseller. Sprzedaż może odbywać się we własnej domenie. Wszelkie zainteresowane firmy proszę o kontakt na PW. Nie wiem może ktoś będzie zainteresowany i chce wzbogacić swoją ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Actives.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 Na życzenie jednego z userów screen z panelu: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 ten panel to centova jest ? ze screena wynika ze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 ten panel to centova jest ? ze screena wynika ze tak Tak to centova... lepszy jest castcontrol... ale można spekulować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Actives.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 Skrypt jest zmodyfikowany, trochę z nimi współpracowałem i nanieśli moje poprawki Nawet da się z nimi dogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach