brattanek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2009 Witam, szukam dobrej firmy która mi zaoferuje dobre konto pod samą bazę MySQL dal forum. Aktualnie używam http://www.kimsufi.pl/ L i średnio jestem zadowolony z ich usług. Szukam czegoś o podobnych parametrach i cenie ale nie w OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2009 Napisz coś więcej o tej bazie danych gdyż żadnych konkretnych informacji nie przekazałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brattanek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2009 baza od vbulletin, wielkosc okolo 200mb, ilosc userow online okolo 200, server od OVH wtytrzymuje ale jakos transferu jest biedna od jakiegos czasu mam niesystematycznie blad The database has encountered a problem, a co najlepsze jedni maja ten blad adrudzy nie i dlatego chcialbym zmienic server Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2009 brattanek daj znac to chetnie zoptymalizuje Ci forum tak zeby serwer dzialal bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brattanek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2009 oto chodzi ze forum smiga bez problemu tylko od kilku dni mam ten problem i z tego co mi sie wydaje to jest problem od OVH :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2009 oto chodzi ze forum smiga bez problemu tylko od kilku dni mam ten problem i z tego co mi sie wydaje to jest problem od OVH :/ właśnie pewnie o to chodzi że forum nie śmiga bez problemu, dlatego ten komunikat ale jak coś można to przetestować u nas, test 7 dni bez żadnych zobowiązań, zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach