Danielos89 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 Naj.Lepsze Serwery Ts,VT Oraz Cs1.6 w super cenie, Counter Strike 1.6 : - 2.00 zł slot prywatny - 2.50 zł slot publiczny SERWERY TEAMSPEAK ORAZ VENTRILO : - Już od 3,66 zł za 10 slotów - ponadto obecnie w promocji 100 slotów : 10.98 zł !!!! - 50 gr / jeden slot Do tego wszystko załatwisz najprostszą drogą... przes SMSa !!!! Lepszej oferty nie znajdziesz ----> http://best-serv.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 A dane firmy wcieło ???? Do tego 1 post..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 brak danych firmy . Dla mnie BIG KRZAK post do kosza haha i sprzedają serwery gier firmy pukawka.pl ;D hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 Danielos89: nie spamuj. Nie masz firmy ( nie chwalisz sie nigdzie regonem, nipem). Widziales w ogole date postu? czytales regulamin forum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmer_fudd 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 Witam, chcę was poinformować o reaktywacji hostingu Ventrilo w werscji 2.1.4. A to już raz zabrakło kieszonkowego na opłacenie serwera ??? Cóż i tak ci życzę obyś szybko zbankrutował, sorry ale jestem zwolennikiem zdrowej konkurencji..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach