pawelt89 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 Witam na mojej aukcji. Mam do sprzedania. Zestaw komputerowy: Procesor: AMD athlon 64 x2 5400+ AM2 BOX Płyta główna: Gigabyte GA-MA78G-DS3H Karta graficzna: Palit XpertVisin GeForce 9600 GT 512MB DDR3 2xDVI PCI-E BOX Pamięć RAM: 2GB [2x1GB Kingston DDR2 800MHz ] Zasilacz: ModeCom FEEL III 400W Obudowa: ModeCom Image srebrna Sprzęt gotowy do pracy, wystarczy włożyć dysk twardy i napęd optyczny. Wszystko 100% sprawne. Jedynie na obudowie widać ślady użytkowania w postaci drobnych rys, które nie są nawet widoczne na zdjęciu. Do wszystkiego są sterowniki na oryginalnych nośnikach, maskownica do obudowy, przejściówka do karty graficznej z DVI na D-SUB (do starszych monitorów), taśmy do podłaczenia dysków ATA & SATA. Towar na gwarancji do 18-09-2011r. (oprócz grafiki, która jest do 18-09-2010r. ) Gwarancja w postaci faktury VAT, która dostałem wraz ze sprzętem. Możliwość wysyłki w postaci złożonej w całość jedną paczką lub jako oddzielne części do samodzielnego montażu. Aktualnie sprzęt złożony. W ciągłym użytku. Nie wysyłam za pobraniem. Tylko wpłata na konto! Na hasło: WHT 10%zniżki przy opcji KUP TERAZ! Czyli 720zł+wysyłka35złkurier: http://allegro.pl/item656337002_athlon_64_...gt_2gb_ram.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach