mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Witam, Pod jakim loginem założył Pan u nas konto? Pozdrawiam, Łukasz Gwara z tego co pamiętam to mateusz232 napewno na maila: mateusz323@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dihpl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 z tego co pamiętam to mateusz232 napewno na maila: mateusz323@gmail.com Witam, Jeżeli to nie problem, to proszę jeszcze raz się zarejestrować. Niestety login: mateusz232 nie istnieje w naszej bazie. Nie mogę również odnaleźć pańskiego maila. Pozdrawiam, Łukasz Gwara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Mogę prosić o reinstalację na CentOS'a 5 lub Fedorę 9/10? Bo przez tego Debiana to się z rozumem połapać nie mogę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Mogę prosić o reinstalację na CentOS'a 5 lub Fedorę 9/10? Bo przez tego Debiana to się z rozumem połapać nie mogę... Takie rzeczy to chyba poprzez email / gg / telefon lub ewentualnie PW... To jest forum, nie zaś bok jakiejkolwiek firmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Witam, Jeżeli to nie problem, to proszę jeszcze raz się zarejestrować. Niestety login: mateusz232 nie istnieje w naszej bazie. Nie mogę również odnaleźć pańskiego maila. Pozdrawiam, Łukasz Gwara Ok jestem juz zarejestrowany jako mat323 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach