bartek1234 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Witam Moje stronki (dwie na wordpressie) prezentują się następująco: 1.) na domenie .pl, miesięcznie ok. 40.000uu i 120.000odsłon (według Analytics) 2.) na domenie .de, miesięcznie ok. 2.000uu i 8.000odsłon (Analytics) - w przeciągu najbliższych 2-3 miesięcy powinna jednak bez problemu przegonić staty bloga w domenie .pl Obecnie posiadam shared konto w prohost, jednak moje blogi generują obciążenie w granicach 4-8 cpu. Miesięczny transfer danych to 30-40gb. Szukam czegoś, dzięki czemu mniej będą musiał przejmować się hostingiem, a będą mógł skupić się nad rozwojem stron. Nie wiem, czy któryś serwer wirtualny utrzyma moje strony, więc myślałem na managed vps (ponieważ nie znam się kompletenie na administracji i chcę aby wszystko chodziło gładko, bez potrzeby kontrolowania i dogadywania się prywatnie z adminami). Chyba, że zamian managed vps, polecacie jakieś inne rozwiąznie? Podsumowując potrzebują hostingu, który: -bez problemu utrzyma moje blogi -transfer na początku (40-50gb na miesiąc + możliwość zwiększenia) - w przypadku dalszego rozwoju stron jest możliwość powiększenia parametrów konta - płatności miesięczne! - na i cena...(bardzo bym chciał aby udało się do 100zł netto miesięcznie) Czekam na oferty i propozycje, gdyż w najbliższym czasie chciałbym zmienić hosting... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach