MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Tylko ja widzę od dziś po lewej pustą kolumnę przeglądając poszczególne posty i pisząc tego posta również? (Mozilla) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Przez chwilkę też tak miałem, ale teraz wszystko wydaje się być ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 ja mam od wczoraj tak cały czas prawie. np ta strona też mi się źle wyświetla. Sprawdzałem na dwóch komputerach - na obu FF3.0.11, xp, vista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Dodatkowo w trakcie ładowania zawartości strony, wszystko skacze i rozciąga się we wszystkie możliwe strony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 to jak już będziecie naprawiać szerokość to byłaby opcja by zrobić drugi alternatywny szablon dla forum ? chętnie widziałbym u siebie nierozciągliwy szablon. Cięzko się czyta jak jest ponad 2000px szerokosci z czego tekst na 1700 jest rozciagniety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 u mnie to samo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Również to mam co Adrian na screenie. ff3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Ubuntu FF 3 Też tak mam od jakiegoś czasu. Przy okazji ostatnio forum raz się ładuje, raz nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.net 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Pardus, FF 3. Również to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 UbuntuFF 3 Też tak mam od jakiegoś czasu. Przy okazji ostatnio forum raz się ładuje, raz nie... Ten sam config, u mnie wszystko OK. (nie licząc jednego 'skoku' forum przy ładowaniu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Też tak miałem, ale już nie mam ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 jakoś to kurcze dziwnie wygląda jakby czegoś brakowało czy coś. W tematach podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Jednak w niektórych miejscach też tak mam; np. w tym temacie; http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=18708 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vetinari 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Prosimy o wywalenie <div class="logo_inputs"> z <HEAD> (tuż za <script type='text/javascript' src='http://adserver.webhostingtalk.pl/www/delivery/al.php?...'></script>), gdyż jak mniemam wpis ten w CSS przeznaczony jest jedynie dla wyszukiwarki z <div id="top1">. Ps. Kto nie ma firebuga ten gapa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Miałem tak samo na głównej ale teraz tak nie mam (1680x1050) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Dziwne ale to pewnie kod adservera. Niestety openads nie jest idealny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vetinari 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Adserver nie był problemem, zresztą opisałem co było przyczyną ze dwa posty wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Adserver nie był problemem, zresztą opisałem co było przyczyną ze dwa posty wyżej. Nie znam się na tyle, ale jedyne co zmieniałem to kod adservera (<script>) i teraz po jego usunięciu problem zniknął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vetinari 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Drogi Bartku, kod forum wyglądał tak: ... <script type='text/javascript' src='http://adserver.webhostingtalk.pl/www/delivery/al.php?...'></script><div class="logo_inputs"> ... Wystarczyło wywalić zawieruszone DIV z końca linijki. Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Drogi Bartku, kod forum wyglądał tak: ... <script type='text/javascript' src='http://adserver.webhostingtalk.pl/www/delivery/al.php?...'></script><div class="logo_inputs"> ... Wystarczyło wywalić zawieruszone DIV z końca linijki. Pozdrawiam serdecznie. Dzięki wielkie, nie wczytałem się w pierwszą Twoją wypowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Co to za lew się dziś pojawia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Nie mogę zdradzić, podpisałem umowę o zachowaniu poufności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Nie mogę zdradzić, podpisałem umowę o zachowaniu poufności powaznie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Mnie tylko ciekawi kto taką fajną reklamę wymyślił :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Reklama fajna, tylko nie wiem jak u was, ale u mnie nigdzie ona nie kieruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach