Stycze 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Witam, Mam taki dziwny problem z reklamami Adsense, od 2 dni na mojej stronie wyświetla się wysuwająca się z prawej strony reklama adsense której nie instalowałem i zawiera czyjś numer identyfikacyjny adsense, reklama pojawia się odrazu po załadowaniu się strony... Oto Screen: Sprawdzałem ale w źródle strony nie ma śladu kodu... tak samo w szablonie.. chyba że przeoczyłem coś. Jak ktoś chce zobaczyć na żywo to: FlyGSM.pl PS. Nie robię sobie reklamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Mam taki dziwny problem z reklamami Adsense, od 2 dni na mojej stronie wyświetla się wysuwająca się z prawej strony reklama adsense której nie instalowałem i zawiera czyjś numer identyfikacyjny adsense, reklama pojawia się odrazu po załadowaniu się strony... Masz podczepione do serwisu statystyki stat24.com w wersji darmowej. W tej wersji wg swojego regulaminu mogą wyświetlać reklamy- zwykle nie było to upierdliwe, bo od czasu do czasu wyskoczył po prostu jakiś flash z reklamą, ostatnio jednak, panowie ze stat24.com wymyślili sobie, że będą serwować reklamy Google'a w "ładnej ramce" i oto właśnie efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stycze 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Masz całkowitą rację usunąłem ich kod i ramki ani śladu ;-) Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Dlatego GA rządzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach