Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Czy da się w Windowsie całkowicie zmienić kodowanie na ww? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Ani w Windowsie, ani w żadnym innym systemie operacyjnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Hmm widocznie źle postawiłem pytanie... Chodzi mi o coś takiego jak locales w Linuksie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Microsoft jeszcze nie wymyślił, jak by tu zastosować jakieś kodowanie ISO, a Tobie się UTF marzy... Sam szukałem UTFowego układu klawiry dla Windy, ale nic z tego, tylko ISO-8859-2 jest do ściągnięcia, jakoś nikt nie wpadł na to, żeby zmontować to samo w UTFie, albo się nikt po prostu nie chce pochwalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 No to faktycznie poleciałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach