Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2009 Ktoś na pewno wpadnie, ogłosiłem na ich forum.//Edit, jest rezerwacja do 15osób więc zapraszać znajomych Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 Było sympatycznie i spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 Było sympatycznie i spokojnie Oczywiście potwierdzam, dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 J/w, dzięki wszystkim za przybycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 Dzięki za miłe spotkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 przyznać się kto biegał w koszulce wht ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 Ja . Trzeba było zaszpanować . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 Meeting przebiegał spokojnie. Co prawda w małej grupie ale mogę powiedzieć iż był udany Pozdrawiam i dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 Ja niestety nie zawitałem. Mam jutro zaliczenie z Turbo Pascala. W Krakowie będę w piątek po Bożym Ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 Akurat do Ciebie to nic nie mam, nie do końca zdeklarowałeś się że przyjedziesz. Byli tacy co mówili że przyjdą a jakoś dziwnie się nie spotkaliśmy . Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 @ Linux jest czego żałować?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 Nie wiem, trudno powiedzieć. Ja osobiście z poza Krakowa bym na taki meeting specjalnie nie jechał. Jak by było to coś większego, w weekend - zapowiedziane wcześniej to co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 Może coś na dolnym śląsku sie wymota bo ciągle ten krk i krk albo poznań.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 Nie wiem, trudno powiedzieć. Ja osobiście z poza Krakowa bym na taki meeting specjalnie nie jechał. Jak by było to coś większego, w weekend - zapowiedziane wcześniej to co innego. zgadzam sie... w ostatniej chwili dowiedzialem sie ze nie wyrobie sie i nie dotre na spotkanie w krakowie... sorki @Linux ze nie powiadomilem o fakcie telefoncznie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 Kiedy spotkanie w stolicy wielkopolski ? czekam na nie z niecierpliwoscia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 Ktoś kto jest "na miejscu" musiałby się podjąć organizacji tak jak Linux ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Następny meeting w Wrześniu. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2009 Sonin Ty to jeszcze czytujesz WHT ? No właśnie wyczytałem - kilka dni za późno : - ). Ostatnio nie udzielam się na WHT tyle co kiedyś, chociaż z branży nie zniknąłem - więc na meeting zawsze chętnie wpadnę, tylko podeślij mi który proszę linka do tematu na gg / pw, kilka dni przed spotkaniem ; - ). Pzd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2009 Wczoraj była nawet przystępna pogoda, nie licząc dwóch godzin na burze i deszcze. Potem się wypogodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Ja wpadnę i postaram się jakoś Jeża i Gamsia zawiadomić To Ci się jakoś mnie nie udało zawiadomić Teraz dopiero czytam, że było spotkanie PS. Kiedy następne spotkanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 To Ci się jakoś mnie nie udało zawiadomić Teraz dopiero czytam, że było spotkanie PS. Kiedy następne spotkanie? Następny meeting w Wrześniu. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Box 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 To Ci się jakoś mnie nie udało zawiadomić No właśnie wiem- okazało się, że jak zmianiałem soft w telefonie to wywaliło mi ostatnio zapisane kontakty tak więc kajam się i obiecuję poprawę(czyt. robienie backupów kontaktów ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach