Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Hej, doszła dziś do mnie informacja że na poniedziałek w Krk szykuje się jakiś mały zlocik userów WHT . Poniedziałek (08.06.2009) godzina 20:00 standard czyli w RE na Św. Krzyża 4. Pewnie będzie jakaś rezerwacja (jutro spróbuje coś ogarnąć). Wiadomo że meeting nie był zapowiedziany wystarczająco wcześniej dlatego nie będę zły jak nie zjawi się 'większa liczba osób' ale serdecznie zapraszam każdego chętnego. Jak ktoś ma zamiar się zjawić to proszę o skromnego pm'a ;]. Pozdro. P.S Coś większego zorganizuje jak będę miał więcej $$$ . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 ok, przekonałeś mnie. będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Jak mi nic nie wypadnie to mogę wpaść na chwilę Ale nie tak jak ostatnio, do 2 w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Na herbatkie zahaczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Na herbatkie zahaczę z prądem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 To kto pędzie ? Wpisywać się tu bo jak mam iść na meeting do ze szkoły trzeba zrezygnować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 To kto pędzie ? Wpisywać się tu bo jak mam iść na meeting do ze szkoły trzeba zrezygnować Może lepiej pędzie jak jednak zostaniesz f szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Nie mam już takiej potrzeby ;] Już oceny wystawione @ Literówka w moim wcześniejszym poście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 ok, przekonałeś mnie. będę Będę raczej. @Krystian to zgodnie z rozmową zadzwoń to się jakoś zgadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Do 20 masz szkołę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Dobra, podejdę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Może wpadnę ale nic nie gwarantuję, fanów pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Do 20 masz szkołę? Nie, ale we wtorek w tedy nie pójdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Nie, ale we wtorek w tedy nie pójdę I powtórka z rozrywki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 no coz obowiazek wzywa ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 I powtórka z rozrywki.. tzn ? ;] TO chyba logiczne ,że jak sie coś skończy w nocy to w następny dzień do 12 trzeba pospać na nie " Pr0" udawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 tzn ? ;] TO chyba logiczne ,że jak sie coś skończy w nocy to w następny dzień do 12 trzeba pospać na nie " Pr0" udawać tia i później szczycić się publicznie na forum bólem głowy i tym że się ogólnie piło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Jak się pije dobre rzeczy to w głowę nie uderza Co do meetingu - mnie nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Sonin Ty to jeszcze czytujesz WHT ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 tia i później szczycić się publicznie na forum bólem głowy i tym że się ogólnie piło. Przykro mi ale nigdy sie nie szczyciłem niczym ;] ;] Przytocz jakieś posty bo to wszystko wyzsane z palca ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Przykro mi ale nigdy sie nie szczyciłem niczym ;] ;] Przytocz jakieś posty bo to wszystko wyzsane z palca ^^ nie będę szukał bo nie ma sensu ale doskonale pamiętam jak się podniecałeś jak to dwa dni do siebie dochodziłeś, jednego główka bolała a drugiego się do szkoły nie poszło;) EDIT: trochę się rozejrzałem i niestety tylko tyle: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...mp;#entry147319 no ale w końcu topic tamten ostro czyszczony był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 nie będę szukał bo nie ma sensu ale doskonale pamiętam jak się podniecałeś jak to dwa dni do siebie dochodziłeś, jednego główka bolała a drugiego się do szkoły nie poszło;) Wyssane z palca jak już pisałem, gdybym miał się takim "czymś" podniecać to proszę cię ... co piątek chyba podnieta by była a jakoś ich nie ma. @koniec wątku @ Widze że edytowałeś Była to zwykła odpowiedź na pytanie Rufika. Miałem mu odpisać " A **** Cie to obchodzi ? " xD btw. Wiecie czy Kisiek będzie ? bo był na forum a coś milczy a On imprezowy chłopak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Wyssane z palca jak już pisałem, gdybym miał się takim "czymś" podniecać to proszę cię ... co piątek chyba podnieta by była a jakoś ich nie ma. @koniec wątku Wyssane? Szkoda naprawdę że topic został wyczyszczony, pamiętam ten post jakby to wczoraj było;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Wyssane? Szkoda naprawdę że topic został wyczyszczony, pamiętam ten post jakby to wczoraj było;] Rozmowa z kimś o np. "kacu" a podniecanie się "kacem" to różne tematy. Ja się podejmuje tylko tego pierwszego Nie mam 12 lat by się cieszyć z byle czego ( Bez obrazy dla 12 latków xD) @ Zaraz mod tu wakacyjne porządki zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 do rozmowy o kacu to ja bym tego nie zaliczył no ale jak uważasz. uff ale się syf zrobił, wystarczy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach