nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 @sponsi dzwonisz na 0800102102 ? Prosisz aby miła Pani przyjęła od ciebie zgłoszenie ticketa. Mówisz Pani że chcesz przejść z trybu Intervealed na Fast. Jeżeli będziesz miał parametry linii w porządku i w trafisz na miłą Panią zmienią ci na Fast i będziesz miał pingi 20-30 ms (bo i tak pewnie daleko jesteś od centralki). Ja z domu do ATM mam 9 ms. Do Etopa 10 ms. Do superhostu 13 ms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Moim zdaniem polecam Dialog internet 8 mega do tego jeszcze Tanie połączenia telefoniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Tak w ogóle to czy jest sens brać internet w innej firmie skoro kabel i tak jest tp? Sam jestem w takiej sytuacji i chyba przedłużę neo, nie mam zaufania do jakiś tele2 czy nawet netii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2009 Ma ktoś z tutaj zgromadzonych internet z DIALOGU ? Jak zachowują się pingi powiedzmy ATM ? Za jakiś czas konczy mi sie Neostrada i planuje przejsc do dialogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach