TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 marekxbx nieladnie sprawdzac konkurencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 marekxbx nieladnie sprawdzac konkurencję @Up możesz to rozwinąć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 marekxbx nieladnie sprawdzac konkurencję Ciekawość to akurat nic złego, więc nie przesadzajmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 @Up możesz to rozwinąć ? To nieetyczne, niech firmy zajmą się swoją działalnością a nie szukają haków na konkurencję. Dla mnie to np niepoważne, jak konkurencja pyta o usługi w temacie z jakąś ofertą. Od takich pytań są klienci, a nie konkurencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 @TheBlood. Nie widzę w prośbie o IP, szukania żadnych haków na konkurencję, a co najwyżej ciekawość. I akurat w tym przypadku nie widzę w tym nic złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 pytanie gdzie stoi serwerownia oraz prośba o testowe ip to "hak" na konkurencje... fail.... a wracając to oferty firmy dih ( pierwsze skojarzenie Domeny i Hosting ) Czy każdy w tym temacie będzie testował vpsa przez miesiąc? I pytanie do firmy jaka jest cena dodatkowych adresów IP bo tego nie znalazłem w ofercie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 To nieetyczne, niech firmy zajmą się swoją działalnością a nie szukają haków na konkurencję. Dla mnie to np niepoważne, jak konkurencja pyta o usługi w temacie z jakąś ofertą. Żartujesz? Toż to najprostszy przejaw zboczenia zawodowego pod słońcem. Ja np. jak dostaje e-mail z nieznanej mi wcześniej domeny to odrazu dig'uje MX i whois'uje IP. Też bym zadał pytanie o IP testowe, ale wiedziałem, że ktoś to zrobi prędzej czy później za mnie. Bezsensu się totalnie czepiacie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 To nieetyczne, niech firmy zajmą się swoją działalnością a nie szukają haków na konkurencję. Dla mnie to np niepoważne, jak konkurencja pyta o usługi w temacie z jakąś ofertą. Od takich pytań są klienci, a nie konkurencja. Jesteś śmieszny. Wg ciebie to, że jest sobie jakaś firma hostingowa wyklucza całkowicie jej możliwość korzystania z usług swojej konkurencji? Z firm, które tego zabraniają, to tylko group5 na polskim rynku kojarzę... PS: Żeby nie być gołosłownym - to dosyć poważną dziedziną, w której korzysta się z usług konkurencyjnych firm, to serwery DNS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach