kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Na sprzedaz zadbany katalog stron PR3 aukcja na Allegro http://www.allegro.pl/item650195467_zadban...plecze_seo.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Wydaje mi się iż jest PR 4:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Wydaje mi się iż jest PR 4:) No bo jest @kriss83 dodaj do aukcji na dole to w dodatkowej informacji, choć w sumie każdy kto wchodzi na aukcje sprawdza tez adres katalogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Cena minimalna nie została osiągnięta.(...) Licytacja BCM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 japierdziu pomylilo mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2009 ostatni dzien aukcji zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach