matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 A wiec tak, proponuje podzielic sie swoimi przezyciami z okazji dnia dziecka Kto dostal zyczenia, prezety, a moze ktos juz sie doczekal swojego potomstwa i sprawil mu jakas niespodzianke Jesli chodzi o mnie to potomstwa jeszcze nie mam, a zyczenia dostalem i nie tylko od rodzicow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 A ja sądziłem że siedzą tu dorośli ludzie Już się domyślam jak się ten temat skończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Dorosly to pojecie wzgledne Kogo mozna nazwac doroslym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 zyczenia dostalem i nie tylko od rodzicow Czyżbyśmy o czymś nie wiedzieli Dla swoich rodziców, nawet 30 i 40 latek będzie dzieckiem. Nie można mówić, że dzieckiem jest się do 18 roku życia i koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Czy ja wiem czy taki 18 nastolatek jest dorosly? Wedlug prawa tak, ale ja osoba doroslowa moge nazwac jedynie kogos kto juz jest w pelni samodzielny (czyt. zarabia na siebie itp). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Teoretycznie dzieckiem (swoich rodziców) jest się całe życie (no, dopóki rodzice nie umrą)... ale przecież tu chodzi o "under 18".. czyli dowódcy krzaków tutaj mogą zabłysnąć jakimiś promocjami dla ziomali albo coś : ) W miejscu pracy dzisiaj, jak co roku, zrobiliśmy przedstawienie dla dzieci... byłem "gorylem" na bramce przed imprezą u króla i DJ-em.. acha, bo to "Kopciuszek" był, wersja współczesna : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Sponsi, masz gdzies zdjecia? Chcial bym to zobaczyc, jakos nie moge sobie tego wyobrazic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 W ramach dnia dziecka nie odbyły się dzisiaj zajęcia. Po 14 spadam na gokart. Może w totka się uda coś ugrać, kilka milionów, to kupie nazwa.pl i home.pl i oddam Adrianowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 A ja sądziłem że siedzą tu dorośli ludzie Już się domyślam jak się ten temat skończy Z psychologicznego punktu widzenia kazdy dorosły człowiek posiada w sobie jakieś procent dziecka Ale tak jak Adrian napisał, ja również sądziłęm że nie dojdzie do założenia takiego tematu Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 A ja sądziłem że siedzą tu dorośli ludzie Nie przesadzajmy Dziecko poza znaczeniem wiekowym to także określenie potomstwa a tym jest każdy niezależnie od wieku Ja mam 30tkę, a rodzice dzwonili z życzeniami Mam wrażenie, że to święto jest bardziej dla nich (przynajmniej w tym przedziale wiekowym ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Do mnie rodzice smsa wysłali ( bo siedze w pracy do 15.30) ale pewnie w domu będzie powtórka. Mimo iż jestem ojcem i prezent dla dziecka już czeka to też się czuje dzieckiem - w końcu słowo ,,dziecko" odmładza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Każdy z nasz jest dzieckiem. Przecież chyba wszyscy męższczyzni lubią duże zabawki ("prawdziwe" samochody, motocykle itd). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Każdy z nasz jest dzieckiem. Przecież chyba wszyscy męższczyzni lubią duże zabawki ("prawdziwe" samochody, motocykle itd). ... i serwery, zapomniałeś dodać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Wszystkiego najlepszego Wam życzę! Każdy z nas jest przecież dzieckiem i lubi duże drogie zabawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.net 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Dziękuje i wzajemnie ^^ Ja dostałem 3 prezenty: VPS , czekolada Alpen Gold i... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 matt: http://www.gfo.iq.pl/ngasp/images/zoom/080...90601dd_139.jpg pierwszy z lewej to ja, w koszulce reprezentacji Chorwacji w koszykówce ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Hehe Sponsi wgrywasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 dostał ktoś czekoladę albo jakieś słodycze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Hmm, zalezy co nazywamy slodycza ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Temu tylko jedno w głowie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Ja dostałem milka Happy Cows Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Ja będę oryginalny... 31-go maja mama się mnie pytała o numer konta... dziś odnotowałem na koncie firmowym przelew tytułem "z okazji dnia dziecka " ( to się nazywa nowoczesna rodzina ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Ja będę oryginalny... 31-go maja mama się mnie pytała o numer konta... dziś odnotowałem na koncie firmowym przelew tytułem "z okazji dnia dziecka :D" ( to się nazywa nowoczesna rodzina ) To pozostaje tylko odprowadzić VAT i dochodowy i będziesz happy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Szkoda że mnie tak ludzie nie pytają się o numer konta ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 a ja myślałem, że o takich podarunkach nie dyskutujemy na tak poważnym forum no co, bo ja też dostałem małe co nieco na konto z domu ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach