mperlam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Witajcie wszyscy. Założyłem darmową bramkę SMS i mam do was prośbę. Nie mogę stwierdzić czy dochodzą z niej SMSy do Plusa. Jeżeli ktoś miałby telefon w tej sieci to bardzo proszę o test. www.nk7.pl Proszę sobie darować teksty typu "on chce reklamować stronę". Jakoś przecież muszę sprawdzić czy bramka działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Gdyby to jeszcze jakoś chodziło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mperlam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 W chwili obecnej jest problem z Erą (nie chce sie obrazek wczytać), Orange działa bez problemu. Jak sprawa wygląda z Plusem? xorg, nie rozumiem o co ci chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.net 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Yhy, do plusa nic nie dochodzi, nawet wysłać nie chce. Otrzymuje komunikat: Wystąpił błąd - spróbuj ponownie.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mperlam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Problem został rozwiązany jednak wciąż nie dochodzą wszystkie smsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 strona wczytuje się dosyć długo ale sms do plusa doleciał błyskawicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 do orange dochodzi ale z problem po wpisaniu numeru poprawnego z orange pokazuje że go nie obsługuje za 3 razem dopiero zaskoczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mperlam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Trzeba chwilkę odczekać po wpisaniu numeru aż się sieć wczyta. Bez pośpiechu Panowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Do ery dochodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Wysyłanie nie powiodło się Spróbuj jeszcze raz. Ale SMS do Plusa doszedł, a nawet dwa! @Edit Właśnie dostałem kolejne 2... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mperlam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Dziękuję za testy. Jestem bardzo wdzięczny. W takim razie jak można to zapraszam do używania bramki, oczywiście nie każde SMSy będą dochodzić, tak to już jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 orange nie działa. nie moge wysłac- nie obsługujemy tej sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Chyba coś przekręca. Skorzystałem raz, a teraz patrze dostałem wiadomość "Internetowa bramka sms "tylko badzmy normalna rodzina, prosze CIe skarbie ciezko bedzie ale damy rade"" Nie wiem czy to z tej, ale jakos zaraz po wpisaniu w niej mojego numeru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mperlam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Hehe. Na pewno nie przekręca Akurat reklama musiała Ci przyjść Łatwo rozróżnuić skąd przychodzą wiadomości. Z mojej bramki zazwyczaj są to numery na 10xxxxxx... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2009 A jak będę chciał wysłać smsa z przeglądarki bez js? To du.., zrób może jakąś podstawową html-wersje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mperlam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 JS mają wszyscy Podejrzewam że ok. 90% ludzi w Polsce. Coś wykombinuje ale uważam że to zbędne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Do mnie (era) nic nie dochodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 11 szybkich wysłanych na Plusa (długie, krótkie) - wszystkie doszły prawidłowo, natychmiast i bez problemów. Jedyny problemik to to, że po 7. czy 8. wysłanym esemesie zaczął pojawiać się komunikat "nie obsługujemy tej sieci" poniżej wpisanego numeru telefonu (cały czas wysyłałem na ten sam numer). Mimo tego komunikatu, SMSy dochodziły bez zgrzytów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 JS mają wszyscy Podejrzewam że ok. 90% ludzi w Polsce. Coś wykombinuje ale uważam że to zbędne To wydaj api . Potrzebuje taki skrypt do informowania sms'em o wykonaniu przez serwer danej czynności. Jak coś to daj znać na pm . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 @Linux nie prościej uruchomić u operatora usługę "email sms" i napisać jednolinijkowy skrypt który będzie wysyłał info? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Strona się długo wczytuje. do ery żaden z kilku wysłanych nie doszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mperlam 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2009 Do Ery nie doszedł bo nie wysłałeś SMSa odpowiedniego Radzę poczytać na stronie co i jak. Strona wolno się wczytuje bo... działa na free hostingu. I tak zapewne jest najszybszy z darmowych ale nie mam kasy na najmniejszy nawet serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach