wesolak 7 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Witam, po zakupie domeny dostałem kod uprawniający do zniżki 60% przy zakupie serwera. Nie zamierzam takowego tam kupować więc pomyślałem, że za jakieś grosze mógłbym komuś sprzedać (60% to sporo). I moje pytanie brzmi czy można je odsprzedać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Tja, tylko kto zechce kupon na 60 procent KUPIĆ skoro jest promocja, że pierwszy rok 50 procent taniej? To za ile to sprzedaż? Za 10zł? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Nawet za 10:) Ktoś 50zł do przodu a ja na 2-3 piwka mam;) Lepsze to niż żeby się zmarnował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2009 Sprzedać wszystko można ;] Tylko czy ktoś to kupi jeżeli taki kupon dostaje się za rejestrację domeny za śmieszne grosze. Wystarczy sobie kupić byle jaką domenę (powiedzmy sgfgdgsdgsdgdsg.pl ) i kupon w kieszonce ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach