BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Poszukuje hostingu z funkcją SSH Pojemność od 2 do 10 GB Transfer od 20 do 100 GB Cena nie gra roli płatności miesięczne roczne itp czekam na propozycje aha przydał by się jeszcze do tego okres testowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Mało firm oferuje SSH. linuxpl.com albo VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Polecam Progreso.pl Stabilny Hosting z usługą SSH Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 jakieś inne propozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Polecam Progreso.pl Stabilny Hosting z usługą SSH I po co ten ref? Ładnie to tak? Ze swojej strony mogę polecić http://dhosting.pl/oferta/serwery_www.html, http://dust.pl/hosting oraz również Progreso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 I po co ten ref? Ładnie to tak? Kolejny ! To po co niby refy są ? Tak dla jaj zostały stworzone ? Po to są aby ich używać ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Dokładnie Nalezy się nagroda dla polecającego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 To po co niby refy są ? Tak dla jaj zostały stworzone ? Po to są aby ich używać ! Nie w taki sposób. Niektórzy polecają tylko te firmy, w których istnieje program partnerski, dlatego za obiektywnie to nie wygląda. EOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Kolejny ! To po co niby refy są ? Tak dla jaj zostały stworzone ? Po to są aby ich używać ! skąd Ty się teraz urwałeś to ja nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Vps lub linuxpl.com - tam masz ssh po napisaniu maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 http://www.unixstorm.org/Konta-WWW/ - ssh w lepszych pakietach;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 http://www.unixstorm.org/Konta-WWW/ - ssh w lepszych pakietach;-) Również polecam... sam mam hosting z Unixstorm, wszystko sprawnie działa. Poleciłem niejednemu i nikt nie narzeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 za drobną opłatą ssh w każdym pakiecie w tej ofercie test 7 dni bez zobowiązań, możliwość wybrania indywidualnego pakietu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Również polecam... sam mam hosting z Unixstorm, wszystko sprawnie działa. Poleciłem niejednemu i nikt nie narzeka. Potwierdzam ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 @Edart - ile wynosi opłata za SSH? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 @Edart - ile wynosi opłata za SSH? :> o ile się nie mylę 15zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 tak nie mylisz się , tylko 15zł. jednorazowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 tak nie mylisz się , tylko 15zł. jednorazowo tylko teraz brutto czy netto? :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 O refach chyba dyskutowaliśmy, że trzeba ostrzegać, że link jest z refem. A co do SSH to z progreso to nie wiem jak jest aktualnie, ale warto wypróbować dhosting i dust... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Ja sobie zawsze cenię linuxpl.com - bardzo sprawnie działają ich serwery i nie ma z nimi kłopotu. A SSH w cenie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 tylko teraz brutto czy netto? :] Brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach