KoNN 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Witam mam pytanie otóż jestem klientem neteasy i sobie chwalę ale mam mały problem w chwili obecnej. Posiadam kilka serwisów i potrzebuje serwera z opcją resseler dla konta. Kolejna sprawa ostatnio doszła mi kolejna usługa dla użytkowników czyli czat. Chciałbym wykupić gdzieś serwer gdzie mógłbym postawić serwer chatu na ssh + java. Prosiłbym o rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Reseller z reguły nie ma dostępu do SSH, więc raczej chyba musiałbyś poszukać VPS`a. Ale może jest jakaś firma na forum co oferuje dostęp SSH do resellera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 VPS? Albo linuxpl.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Nom interesuje mnie płatność miesięczna a co myślicie właśnie na temat linuxpl.com kiedyś były cyrki u nich totalne a teraz jak jest ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Nom interesuje mnie płatność miesięczna a co myślicie właśnie na temat linuxpl.com kiedyś były cyrki u nich totalne a teraz jak jest ?? Poszukaj tematu z opiniami na tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Nie mam co szukać ponieważ jest płatność pół roczna lub roczna co mnie nie interesuje szukam płatności miesięcznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 O ile się nie mylę Hostgator ma opcję SSH na resellerze i płatności miesięczne. Jednak support tam chyba nie jest najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Dalej oczekuję jakiejś podpowiedzi drodzy koledzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Witam, udostępniamy ssh klientom za dodatkowa (niewielką) opłatą. zapraszam do kontaktu,dane na stronie ze stopki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Ciągle oczekuje na jakies fajne i konkretne oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Myślę, że lepiej by było przeczytać to, co wyżej napisano... bo raczej nie ma na co czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość group5 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 http://hostingdedykowany.pl - 1/4 serwera SSH w standardzie opcja reseller +61zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2009 Temat do zamknięcia, user wybrał moją ofertę indywidualną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach